Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Trump va fi pentru Soros ce a fost Basescu pentru Voiculescu

Trump va fi pentru Soros ce a fost Basescu pentru Voiculescu

Autor:

Tinerii frumosi si liberi nu sunt multi, dar sunt inculti. Au fost conceputi de Google (un fel de masturbare in materie de enciclopedii) si i-au dus mustele in Wikipedia (uter).

 

La o ora si jumatate dupa ce Trump a depus juramantul, 95 de agitatori (pardon, de tineri frumosi si liberi), incapabili sa respecte o putere aleasa, au ajuns in dube. Trump va fi pentru Soros ce a fost Basescu pentru Voiculescu. E disperare mare in America! Se schimba firmele de casa. Se vor duce in cap companiile care le dadeau lui Bill Clinton si acriturii Hillary 1 milion de dolari (spaga, spaga!) ca sa tina un discurs obosit – 30 de randuri pline de lozinci – la cate o universitate. Trump va curata tot. Sper ca nu va uita si de domnul ambasador al USA la Bucuresti. Nenea ala se crede komisar sovietic. El da indicatii, in loc sa dea vize. Sau sa nu dea, ca nu ma intereseaza vizele lui. Ca sa merg pentru a 37-a oara sau a 44-a in Italia sau in Franta, voi face eforturi. Dar in America sau in Rusia nu m-as duce pe banii mei.

Investirea lui Trump a coincis cu un nou spectacol pirotehnic, in Romania. Bine ca n-a mierlit-o nimeni la Bamboo, ca iar ii invita Iohannis la Cotroceni pe bugetofagii oengisti. Sasul elocvent ca un Trabant se pricepe la incendii. Le stinge imediat, ca a crescut pe malul Cibinului. Bazinul hidrografic al fluviului Cibin poate sa asigure apa menajera pentru doua apartamente si o garsoniera. Lasand incercarile umoristice, va garantez ca intoarcerea tehnocratilor ar fi insemnat, pentru afaceristii romani, reinstalarea stalinismului cu mecla tavalita prin cosmetica bruzelleza. Daca ar reveni, reprezentantii capitalului strain ar baga in faliment si ce a mai ramas din patronatul autohton. Capitalul romanesc e eterogen – mai pe seriozitate, mai pe smecherie, mai pe improvizatie, mai viguros, mai subred – cum e normal sa fie. Capitalul strain functioneaza – in Romania, ca de Romania imi pasa – dupa regulile economiei planificate. Adica ale economiei socialiste. Ceausiste, pentru viteii de pe facebook. „Da, ma, si ce vrei tu? Sa votam PSD?“ Asta te intreaba orice inert si ranjeste la tine. Asa gandeam si eu pana in 2014, cand Securiatatea a inceput sa faca abuzuri cumplite. Si apropo, n-am votat PSD. Cum adica „pe cine sa votam?“. Votati-l pe Catalin Botezatu! E un trendsetter (poftim ca stiu si eu cuvinte de corporatist fugarit de datorii bancare) pentru crestinismul de natura bruxelleza – stilul Papesa Ioana si Fecioara Marin.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!