Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Triumful lui Trump a bruiat majoretele neopropagandei

Triumful lui Trump a bruiat majoretele neopropagandei

Autor:

Pentru ca oamenii zdraveni la cap sa aiba dreptul sa se simta iarasi normali a fost nevoie sa iasa presedinte al Americii un nebun. Stiti ceva? Impulsivul cu freza ca un cozoroc rabatabil nu-i deloc nebun. E un om frust si de actiune.

 

Triumful lui Trump i-a bruiat rau pe nicusoristii sorosisti si pe majoretele neopropagandei, care se pregateau sa salveze si SUA, dupa ce au salvat de le-au rupt Vama Veche, Rosia Montana si Capitala. Pe aceasta cale, o salut fara urma de ironie pe Clotilde Armand. Cu o zi inainte de surpriza din America, frantuzoaica exaltata si mama adevarata (are vreo 4 copii) a scris pe Facebook ca familia trebuie sa fie alcatuita din barbat, femeie si urmasi. Deraaaaanj! Fatalaii din USR s-au dezis imediat de ea. Multi dintre acesti panaramezi open mind (de fapt closed and blind) lucreaza la multinationale si au copii acasa. Dar pentru a fi in trend, se gudura pe langa managerii strainezi si sustin LGBT, adica lesbiene, gay, bisexuali si “t” habar n-am de unde vine, dar deja mi-e sila. Pe cuvantul meu ca erau mai simpatici cand ii punea nenea CEO englez de la multinationala sa se urce pe franghie, la team building! Iar ei se urcau, in loc sa-i spuna “urc-o pe ma-ta pe franghie, ba, fraiere, care stai la tine in tara cu chirie si in Romania la hotel de 5 stele! Ma-ta – bivolita pe franghie! Sau Black Widow, in sensul ca ma-ta, grasana albinoasa, bea bericioaica neagra pana lasa naveta vaduva!”

In lumina schimbarilor din America, bambina cu barba Remus Cernea ramane in bezna legetebista si candideaza din nou pentru Parlament. Bine ca am ajuns aici! O vietate din LGTB e un legetebist sau un legetebeu? Fiindca n-are bani de campanie, Cernea cerseste pe Facebook. Si-a publicat si contul. De la mine nu va vedea niciun dolar gaurit (ar vrea el!), dar il ajut cu o poezea electorala.

un legetebeu si alt legetebeu

imparteau acelasi bideu.

desi bideul nu-i veceu

il infundau mereu,

il desfundau cu greu.

iubirea lor, dispretul meu.


3 comentarii to Triumful lui Trump a bruiat majoretele neopropagandei

  1. jijij

    bleahhhhhhh

  2. Zambilica

    Făcu și alde soacrămea ieri un comentariu , machea dă cel ștersărăți? Asta că zîsă dă bețivanu ăsta adevăru / Căccamaș în gura voastră , mai ziceaâi dă comuniști că cenzurează, voi sunteți mai răi ca iei, rați ai dracu cu păru din cap.

  3. Fabian

    Cernea este un baiat minunat. Ca o dara de limax peste pudoarea natiunii.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!