Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Tiriac si prostii

Tiriac si prostii

Autor:

Cum, nu stiati? S-a schimbat proverbul cu prostul care moare de grija altuia. De trei zile traim in tara in care javrele mor de grija prostului.

 

Ion Tiriac a fost, duminica, la Realitatea TV. Mi-e foarte drag Tiriac. Decat sa-l vad pe batranul apucator, mai bine ma benoclez la emisiunea de varice “Uite cine danseaza!”, cu divele Zoe Petre si Alina Mungiu. Dar ducandu-se la Realitatea TV, toata lumea se gandea ca Tiriac va intra in jocul acestei televizii. “Vin rusii!”, “Sapte miliarde de manifestanti in Piata Victoriei”, “Coruptia ucide” si alte prostioare neouteciste. Tiriac a spus doua lucruri de care se agata toti ipocritii. 1. “Intre hot si prost aleg hotul”. 2. “Ambasadele sa-si vada de treaba lor, ca in marile state democratice se fura de o suta de ori mai mult ca in Romania”. A avut dreptate.

1. Ce sa faci, ce sa discuti cu prostul? Nu arogantul speculativ Tiriac, ci istoria dovedeste ca hotii au avut, au si vor avea putere, averi, glorie, creier si statui. Grupurile statuare cu multimi fraierite au existat doar in comunism, ba, capitalistilor! La varsta si banii lui, Tiriac si-a permis sa greseasca, pentru ca, in Romania, e o greseala sa spui adevarul. Iar mai prosti decat prostii sunt prostii care ii elogiaza pe prosti ca sa loveasca in hoti. Vreti sa admirati Statuia Omului Cinstit? Poate o mai fi vreuna, in Coreea de Nord.

2. Da, Tiriac n-a exagerat deloc zicand ca in statele dezvoltate se fura mai mult, se fura stiintific. Tinerii frumosi si liberi executa plimbari propagandistice cu steagul SUA, prin Piata Victoriei. Cand se intorc acasa obositi si ragusiti, ii sfatuiesc sa se uite la filmele americane. Personajele principale nu sunt din Europa de Est.

Antipaticul Tiriac a bagat gloante in singura arma a prostului. Invidia.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!