Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Tefeloaza trista, scoate-ti mucii din batista!

Tefeloaza trista, scoate-ti mucii din batista!

Autor:

Dragi romani, nu va bucurati! Tefeloazelor, nu va mai tavaliti in chinuri! Abuzurile, teroarea nu s-au terminat. Inca se baga nevinovati la puscarie. Conditiile din inchisori sunt tot ca in Turcia, iar eliberarea conditionata nu se respecta. Prietenii mei Victor Becali si Borcea sunt tot acolo, desi au facut mai mult de doua treimi din pedepse si au castigat sute de zile, legal, prin munca. Un bunic si un tata a sapte copii au fost uitati in universul concentrationar, ca prizonierii gasiti de Rambo in lagarele din Vietnam.

 

Iar au iesit tefeloazele la miting, ca sa-si apere realizarea – 100000 de ani de puscarie, cu executare. Trei, cinci, maximum zece mii de caraghioase tefeloaze, cu mintea unor somnoroase pasarele, vor sa schimbe Constitutia pentru ca nu le-a convenit decizia CCR. Niste agitati si agitatori comici, pana la urma. O comunitate autointitulata “rroma” da, cu o violenta similara, din maini, din turloaie si din falci ca sa-si scape rudele (frati, fii, cumnati) din parnaie.Tefeloazele se agita asa ca sa trimita la puscarie niste oameni pe care ele (ei) nu ii cunosc personal. “Dar au furat viitorul copilasilor nostri”. Isi baga urmasii la inaintare mai rau decat pirandele care arunca-n gabori cu puradeii.

Ca sa fim corecti, foarte putine tefeloaze sunt stipendiate de Soros. 95% dintre ele (ei) nu vor bani ca sa tipe, in Piata. 95% dintre ele (ei) tipa pentru ca n-au bani de Centrul Vechi. Lozincile lor – foarte originale. “Coruptia ucide”, “Ciuma Rosie” si tot asa. E normal. Tefelistul cel mai proaspat la minte are 102 ani (Mihaita Sora) si s-a dezvirginat politic cu Ana Pauker. Mie mi-a placut mult cand  neomarxistii atei au zbierat “Nu scapati, nu scapati!”. Imediat a venit replica de la Parada Gay. “Cum, nu scapati? In fund nepupati? Sau in fund ne pupati!” Atentie, e o fenta semantica si o diferenta de abordare sexuala intre “in fund nepupati” si “in fund ne pupati!” Entuziasmante mi s-au parut si momentele din iarna, cand tefeloazele proiectau un ochi belit pe un bloc. Si sub ochi scria “va vedem!” Ce vedeati? Poate o vedeati pe vecina noastra, iesita pe balcon. “Frumoasa-i vecina noastra,/ Scoate dosul pe fereastra,/ sa vedeti cu toti/ ca are chiloti.” Folclor urban, versurile nu-mi apartin. Ale mele sunt astea. “Tefeloaza trista,/ scoate-ti mucii din batista,/ rezista, javro, rezista,/ bocitoare stalinista!” Ati terorizat o tara, v-ati crezut Kings of the World, dar ati dat de King of the Word!

Tefeloazelor, regruparea in viteza si uscheala in Centrul Vechi, fiindca va asteapta acolo, ca sa va cinsteasca, oengeul Treponema Pallidum! Cautati pe net, ca sa va convingeti ce oengeu viguros e Treponema Pallidum! Grabiti-va, Treponema Pallidum va invita la dans, la un (b)lues!    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!