Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Taranul de oras Liviu Dragnea

Taranul de oras Liviu Dragnea

Autor:

Ati vazut lefteri de minte care au castigat milioane de euro la loto si s-au nenorocit? Liviu Dragnea se numesc ei.

 

Individul amfibiu si vascos a invins in alegeri si n-a stiut ce are de facut cu victoria. Ceapistul imbracat in costume scumpe este un taran de oras care a adus smecheria de tarla pe Calea Victoriei. Si nu i-a iesit. Egoismul taranului de oras a scos in strada o generatie aiurita de vrajelile noii Securitati. In patru luni, Dragnea a strambat Romania mai mult decat Basescu si Iohannis in 12 ani. Va dau trei exemple din Romania taranului de oras, care joaca la zeci de capete, dar il va pierde pe al sau.

1. O securista de presa a devenit victima. Nu voi scrie numele anchetatoarei de ciordeli pseudostiintifice, pentru ca un bun securist este si un excelent procesoman. Securista cu pretentii de savant a plans la televizie, cuprinsa de remuscari (sanchi, cardeala!) si lumea o compatimeste. Vai, vai, vai, prin ce calvar a trecut papusica fanata! Era platita ca o midineta de Monte Carlo ca sa ia la tinta alti impostori.

2. Tot victime, bineinteles, tot victime sunt si duduile panarameze din USR, care-si filmeaza/terorizeaza colegii din Parlament cu telefonul. USR este o inventie facuta in graba de Securitate si nu are cadre. Iar pesedistii lui Dragnea – niste prostoboi. Se harjonesc cu useristele, in loc sa recurga la traditii. Daca ai onoare, ii palmuiesti pe provocatori! Nu se negociaza cu provocatorii!

3. In Romania in care taranul de oras Dragnea a vrut sa indrepte strambaciunile lui Basescu, dar le-a perpetuat si le-a augmentat, vinovata nationala este o autoritate in oftalmologia mondiala. Monica Pop este hartuita fiindca “a incheiat, cu incalcarea legislatiei primare, patru acte aditionale la un contract de inchiriere”. Extraordinici! Am scris si zilele trecute ce a zis De Gaulle despre Sartre. “Un Voltaire nu se aresteaza!”. Si nici nu se ancheteaza! In orice tara, marii doctori, marii artisti, marii sportivi sunt protejati, pentru ca nu, nu, nu, nu suntem toti egali! “Egalitatea exista numai in matematica” (Eminescu). Monica Pop este ochiul cel mai frumos al unei natiuni mioape.

“Si ce legatura au toate astea cu Dragnea?”. Au, pentru ca individul amfibiu si vascos crede ca a castigat alegerile doar pentru el.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!