Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Taranca Vasilica – Viorica e o lady pe langa Cosette

Taranca Vasilica – Viorica e o lady pe langa Cosette

Autor:

Burtiera la Realitatea Tv: “Viorica Dancila e o semidocta”. Declaratia ii apartine ilustrului geostrateg Cozmin Gusa.

 

Sa fim seriosi. Ca sa fii semidoct iti trebuie lecturi. Poti sa fii semidoct si dupa ce ai citit mii de carti. Semidoctul e un om cu niste cunostinte grozave, chiar parazitare, intr-un domeniu marginal (C. T. Popescu in ufologie, de pilda), dar care, vrand sa epateze, da rateuri la notiuni elementare din Literatura Universala sau din Istoria Artei. Ca sa o scurtez, semidoctul e un nene cu lecturi nesistematizate. E bun de editorialist, si aici s-ar preta sa bag emotimuci, adica maimuta galbena care se hlizeste pe internet! In PSD nu exista cinci semidocti de clasa. Iar prietenul lui Gusa, Vasile Dancu, nu se califica in acest TOP 5. Dancu se crede intelectual fiindca lasa, pe fiecare centimetru patrat de text, mai multe neologisme decat microbi. Exact ca prostul lui de la sefia FRF. Cum sa fie semidocta Viorica – Vasilica? Ea e o analfabeta, ea e o Raluca Turcan sau Elena Udrea mai prost imbracata. Daca-i zici Vasilicai ca-i semidocta, e ca si cum i-ai spune unei starlete porno, care stoarce cinci africani intr-un sfert de ora de film, ca e obraznicuta. “Pupacioaso, tie iti cam plac baietii!”

Si cum mai latra tefelistii ca e Vasilica? Taranca? Analfabeta? Coreeeect, asta am scris si eu. Semidoctul C.T. Popescu a vrut sa ne sparga cu eruditia lui si a comparat coafura de ceferista a coanei Dancila cu “podoaba capilara a pavianului cu mantie”. Ce maimute rare stii tu, Popescule, zoologule! Fiind asa destept si iubitor de animale, de ce nu te-ai facut medic veterinar? Du-te-n spanac de aici, ca daca ajungi la un centru de echitatie si nu-ti arata ingrijitorii care-i coada murgului, esti in stare sa-l incaleci prin fata! Vorbeste despre maimute unul care a mancat primele banane din viata lui dupa ’89, din mana kaghebistului Dumitru Tinu! Si ce sustineati tu si tefelistii, ca Vasilica e o maimuta? Nu e, dar si daca fi, decat Ciolos sunt mai buni pentru Romania si un mop, si un mops! Chiar si Andreea Pora.

Acum, daca tot te-am aparat, iti cer si eu o favoare, Vasilico! Desi tot nu cred ca vei fi premier, te rog sa te folosesti, macar ipotetic, de experienta europarlamentara. Ai vazut, in Occident, hale de haleala si greble in centrele oraselor? Ia muta multinationalele alea de mancare in suburbii, daca nu chiar la 30 – 40 de kilometri de orase! In centru trebuie sa fie producatori si distribuitori autohtoni. Facem capitalism romanesc, nu neomarxism ateu cu bancile, multinationalele si Securitatea.

Dar gata, lasati-ma, ca ma grabesc sa inchei textul, fiindca sunt foarte, foarte ocupat! Ma pregatesc pentru mitingul tefelistilor, de pe 20 ianuarie. Au si ei tupeul sa rada de Vasilica, dupa ce au impins in Parlament vietati ca Gotiu si Cosette. Ce-o sa ma mai distrez, la televizor, cand vor manifesta tefelistii, cu eroism, pe un frig sa crape pietrele si lozincile macoveiste! Bineinteles ca vor baga si strigatura cu valenta de repros “Iesiti din casa, daca va pasa!” La tupeul lor, ma mir ca nu ne si ameninta, continuand astfel: “Iesiti in ger,/ Daca Serviciile o cer,/ V-asteapta celula,/ Daca vi se rupe p…!”    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!