Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Tara curtezanelor fara anvergura

Tara curtezanelor fara anvergura

Autor:

Clasa, detenta unei societati sunt atestate de elitele profesionale. Ce li se intampla am constatat in acesta luna, constatam de ani intregi. De ce respect se bucura profesorii si artistii adevarati, stim de zeci de ani. Sunt de acord cu expresia atribuita lui Brancusi: „v-am lasat prosti si saraci, v-am gasit si mai prosti, si mai saraci!”. Elite au si curvele, in conditiile in care suntem curve toti, de la ziarici la ministri

 

Nu ne mai putem lauda, domnilor, nici cu hetaire de mare gratie! Si e suficient sa ne raportam la Mita Biciclista. A trait cu Regele Ferdinand si cu Regele Leopold al Belgiei, a cerut-o  de nevasta Manuel al Portugaliei. In baldachinul ei au avut parte de serbari galante Nicolae Grigorescu si Octavian Goga. Regele Ferdinand i-a daruit un palat, la 30 de metri de Calea Victoriei, vizavi de Biserica Amzei. Mita lua masa la Athénée Palace si se ducea la Paris cum mergem noi sa ne cumparam paine sau tigari. A fost doar o dama, chiar daca de lux, intr-o epoca in care Romania era privilegiata de femei scanteietoare din toate punctele de vedere, precum Regina Maria, Maruca Cantacuzino, Martha Bibescu, Cella Delavrancea. Ce avem azi? Despre precupetele din politica ma abtin sa scriu, desi ma intreb daca prenumele Cosette n-ar trebui sa aiba inclus si un ‘l”. Trec direct la duduile obosite din soubiz. Iau patru bucati. Prima sta la Monte Carlo. Nu o descriu, ca s-a apucat indelung — dar nu indeajuns — mozolita de scris. Zdrobeste feisbucul si pune in situatii delicate editurile care se prostitueaza publicand-o, ca e foame mare. Traieste cu un extraterestru austriac, a fost penetrata tocmai din Cosmos. A doua a divortat de un chitarist ca sa se marite cu un maseur turc, dar s-a dispensat si de fizioterapeutul cu iatagan. A treia s-a casatorit, inainte sa-si dea bacalaureatul, cu un pitic batran, care era libidinos si in tinerete. Pe urma a divortat de divina pocitanie si a fugit in SUA cu un chinez. Ce dracu’, arabii sora-sii nu mai erau buni! A patra s-a facut cunoscuta ca gagica la  ’sto a unui homosexual. Pe urma, s-a casatorit cu un prezentator meteo. Baiat cuminte, dar prostit.  

Biata Mita Biciclista! Daca traia azi, le chema degeaba la o reciclare, la un masterat pe tampitele astea, ca nu se lipea nimic de taranci.

     

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!