Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Tandretea generatiei Rezist

Tandretea generatiei Rezist

Autor:

a noastra pentru ca a monopolizat toate posturile bugetare cu greutate, intr-o tara in care cea mai mare afacere este sa te angajezi la Stat. 

 

N-am votat niciodata PSD si l-am cautionat doar in lupta impotriva terorii din justitie. Dar i-am cautionat, recunosc, pe niste fricosi, obisnuiti sa lucreze prin spate si incapabili sa-si asume o atitudine barbateasca. In loc sa anuleze, nu ma intereseaza in ce conditii, toate condamnarile pentru infractiuni economice, date in perioada 2009 – 2016, PSD a facut balet cu tefeloazele din Piata Victoriei. Dragnea si combinagiii din subordine au legitimat aceste vietati violente si lipsite de proprietatea termenilor. Daca ii acuzi pe pesedisti ca sunt hoti – poti sa ai dreptate. Mai grav e daca esti un hapciupalitic care vorbeste despre comunism, la 29 de ani dupa revolutie. Comunistii aveau basti peste chelii si mancau mici, la defilare. Pesedistii au conace (conacuri?) cu helesteu, ca boierii de pe vremuri. Unde-i comunismul?

Si acum sa trecem la tandretea Generatiei Rezist. A murit sotul doamnei ministru Carmen Dan. N-am avut niciodata cuvinte frumoase pentru dumneaei. Am ironizat-o dupa ce a spus ca a fost colega de liceu cu nepoata lui Fanus Neagu (nepoata era chiar fiica) si  cand a incercat smecherii dragniste cu Stadionul Dinamo. Dar acum ii adresez condoleante doamnei Carmen Dan. Fiti atenti ce i-au scris tefeloazele tandre de pe facebook!  Mariana Capsa: “Nu stiam ca are asa ceva (pentru duioasele rezistente, asa ceva inseamna sot, n.m.), nu le mangaie suficient Daddy.” Viviane Vivi: “Dumnezeu nu doarme. Mai intai baiatul lui bubosul Tudorel si acum idioata  Carmencita. Sa simta durerea poporului, rand pe rand.”  Aia cu “durerea poporului” e monumentala. Urmeaza o lectie de limba romana, tanti de mai jos e cititoare de Liiceanu! Lucia Maslinca: “Amu Dumnezeu sa-l ierte. Ar trebui fufa Carmen sa te gandesti la proverbu romanesc: Dumnezeu nu bate cu paru si sa nu-ti bati joc de oamenii  care vreau (uhuuuuu. n.m.) un trai decent si o Romanie fara hoti si penali tovarasea ministreasa.” Michi Mijea: “Se bucura Drac-nea, a ramas cu una in plus.” Mihai Florea: “A murit de prea mult bine, cand doamna umbla dupa p…” Daniel Eduard David: “Usor, usor va ia Dumnezeu la judecata. Pazea Dragnea ca-ti vine randul…daca nu-ti ia cineva beregata inaintea mea!” Maria Pivniceru: “Dumnezeu nu-i tigan, toate se platesc in viata.” Totusi, ce scrie pe buletinul lui Dumnezeu?.

M-a alintat si pe mine o tefeloaza, dupa ce am multumit, pe facebook, unui cabinet de fizioterapie. Am scris ca m-am dus in carje si am plecat, dupa 14 sedinte, la volan, cu piciorul stang (suferisem o fractura) pe ambreiaj. Gentlemanul Vlad Andrei mi-a transmis “sper ca data viitoare sa pleci in sicriu la ce fata de pedofil ai.” Multumesc pentru complimente. Lume subtire in Piata Victoriei.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!