Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Swingereala patriotica in Piata Victoriei

Swingereala patriotica in Piata Victoriei

Autor:

Copii, copii, de ce n-aveti imaginatie? La swingereala tricolora din Piata Victoriei trebuia chemata si organizatia lui Gregorian Bivolaru, ca sa faceti o spirala patriotica meseriasa!

 

E inaltator in noua tabara pentru pregatirea festivitatilor de 23 august! Unii isi cer dragutele in casatorie, la portavoce, CNN si multinationalele pregatesc carele alegorice pentru un show porno faraonic, iar o diva aflata la ora inchiderii a venit cu o pancarta pe care mazgalise “Dragnea, daca voiai sa ne f…, trebuia inainte sa ne scoti la o cafea!” Pofticioasa mica, la viol nu se da cafea inainte! E cu fuga, dupa! Dar matale niciun viol nu mai prinzi, pe frigul asta. Rezista, eroino, rezista pana saptamana viitoare, cand va fi cald! O sa bage SRI 12-13 grade.

Dragnea, Dragnea, blatist ai fost, blatist mori, ca mai au dreptate si tinerii frumosi si liberi, cu “noaptea ca hotii”! Lucrarea se face “ziua, ca bancherii!”. I-ai vazut pe directorii strainachis de banci cum se plimba prin Piata Victoriei? Ca latifundiarii sudisti de pe plantatiile de bumbac – America secolul XIX. Racneste, sclavule pe 30 de ani, racneste, corporatistule, ca pe 1 sau 15 ai de platit rata bancara pentru doua camere, in Drumul Taberei! In 2039, paduchelnita va fi a ta! Ai pus-o!

Ieri, am gresit fata de presedintele Iohannis. Am scris ca sasul elocvent ca un Trabant nu-i capabil sa faca o pancarta. Dar slaninosul poate sa tina rigla. Mai are nevoie de un textier si de un baiat care sa-i puna culorile. La pictura sunt chibit, dar la versuri m-as baga. “Aici e galagie si-i tarziu/ Ce bine dormeam la Sibiu!”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!