Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Suferinta unei mame, suferinta Romaniei: fiica in Anglia, fiul jandarm

Suferinta unei mame, suferinta Romaniei: fiica in Anglia, fiul jandarm

Autor:

Vineri dupa pranz, la Constanta. M-am intors de la plaja si in vizita am gasit o doamna care face munca de birou, in Port. Plangea. Fiica dumneai munceste in Anglia (bineinteles ca n-a venit la niciun miting), iar fiul a fost detasat la Bucuresti, sa-si ia borduri in gura. E tare Videanu, vorba lui Nic. Iliescu! Videanu face bani si cand nu e primar sau ministru. Dincolo de glume, acea mama si sufletul ei sfasiat pe masa de autopsie numita UE reprezinta suferinta Romaniei, de la Traian Basescu la Dragnea, adica suferinta Romaniei post-aderare. Si acum la treaba, fara metafore!

 

V-am avertizat, in ultimele doua texte, publicate saptamana trecuta in “National”, ca nu e vorba despre nicio Diaspora! In numele Diasporei a zbierat si a lovit Organizatia Rezist. Maximum 2000 de diasporezi la ingramadelile hapciupalitice din centrul Capitalei! Compatriotii din strainatate lucreaza cu MUIEPSD (bravo lor!), dar nu se inchina la procurori, ca decrestinatii din Rezist, acesti trubaduri neosocialisti ai catuselor. Diaspora e cu nostalgia, nicidecum cu bestialitatea. Patria se poarta in suflet si in sarmale. Diasporezii veniti in tara si-au vizitat prietenii, rudele si bine au facut. Viata e mai casabila decat credem, nu stim daca si cand ne revedem. Romanii de afara au fost sublimi – in fraza asta nu e loc de ironii – cand au traversat Budapesta cu steaguri tricolore, ca sa simta si ungurii ca e Centenarul nostru. Bravo, Diaspora, ti-ai aratat patriotismul, ai cantat in limba romana (repertoriu variat, de la “Desteapta-te, Romane!” la MUIEPSD) in tara in care Viktor Orban necheaza!

Numarul manifestantilor imi aduce aminte de filmul “Operatiunea Monstrul”. Vin cu un exemplu din cinema, pentru cei care n-au acces la carti. Toma Caragiu a prins un peste cat palma, iar Marin Moraru a exclamat “imeeeens!” Actori mari, dar meritul e al scenaristului genial – Titus Popovici. Ati fost muuuulti la miting, asa cum am profetit, v-ati strans vreo doua milioane, incluzand aici si caii putere ai masinilor cu care au venit diasporezii la rude!

Jenibilii tortionari din Piata Victoriei sunt ca pechinezii. Mici, mici, dar musca si se agata de pantalonii societatii romanesti. Redusa, redusa (inclusiv spiritual), dar diaspora din Berceni si Colentina terorizeaza Romania, de un an si jumatate. In Piata Victoriei au fost de 10 de ori mai multi copii de securisti decat diasporezi. Si de 50 de ori mai multi diasporezi din Berceni si Colentina decat diasporezii din Spania si Italia. E normal sa fie violenti, atata vreme cat cei care pun catusele sunt de partea lor.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 17-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!