Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Stela Popescu la Ministerul de Interne

Stela Popescu la Ministerul de Interne

Autor:

Dupa ce s-a crezut Popeye Marinarul si a incercat sa  harponeze, impreuna cu temerarul Amiral Gabi Firea, “Balena albastra” prin scolile din Bucuresti, doamna Carmen Dan, ministru de Interne si de desene animate, a confundat stadionul Dinamo cu Disneyland.

 

In loc sa o intrebe pe Stela Popescu daca mai are un loc in reclama pentru “Farmacia inimii, Balena”, doamna ministru cere desfiintarea asocierii dintre CS Dinamo si FC Dinamo si sufla in panzele ANAF,  pentru accelerarea procesului de insolventa. In ce calitate, nepretuita madam? De cand are Ministerul de Interne interferente cu procedurile juridice? Cum isi permite un ministru, fie el si de Interne, sa intervina intr-un act al Justitiei in curs de evaluare?  Aveti si o atitudine discriminatoare, doamna ministru! Ati acuzat – cata originalitate, s-a inspirat si Basescu de la dumneavoastra! – “niste baieti destepti!”. Ia ganditi-va ce s-ar intampla in lumea asta corecta (caraghioasa) politic daca un mitocan ar zice ca o tanti simpluta are pretentii de Lady de Fier, ca vrea sa se impuna ca Margaret Thatcher si sa faca investigatii ca in romanele Agathei Christie, desi nivelul cultural nu-i permite sa aiba autoritate in vreun domeniu. Cand s-a prezentat electoratului, distinsa Carmen Dan s-a spoit  intelectual laudandu-se ca a fost colega la Liceul Central (Zoia, pe vremea mea) cu fiul lui Adrian Paunescu si nepoata lui Fanus Neagu. Imediat, fiica lui Fanus Neagu, Anita, a replicat, pe facebook, “eu sunt nepoata!”. Doamna ministru, eu am fost coleg cu unchiul lui Mihail Sadoveanu, iar Mitrea Cocor e cumnat cu nepotul meu, Jean Constantin.

Voi incheia cu o intrebare draguta pentru destoinica si multilaterala Carmen Dan. E adevarat ca Ministerul de Interne se opune reconstruirii Stadionului Dinamo fiindca nu ar dori sa renunte la pista de atletism, pentru care s-au alocat cinci milioane de euro din banii M.A.I., aceasta suma figurand ca investitie in curs?    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!