Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Securitatea s-a stilat. Are “echipa de zgomote” pe Facebook

Securitatea s-a stilat. Are “echipa de zgomote” pe Facebook

Autor:

Art. 22, alin. 2, din Constitutia Romaniei. “Nimeni nu poate fi supus torturii si niciunui fel de pedeapsa sau de tratament inuman ori degradant”. Pentru ca respect Constitutia si Statul de Drept – cateva consideratii despre Legea Gratierii si mitingurile la care au iesit imberbii indoctrinati (stalinistul Brucan zicea “prelucrati” – “draguta, am venit sa te prelucrez!”) de Securitate. Pe Facebook.

 

PSD. Un guvern de timorati n-a fost in stare sa promoveze o lege buna pentru ca nu a stiut s-o explice. Gresesc. Tinand cont de Art. 22, alin. 2, din Constitutia Romaniei. “Nimeni nu poate fi supus torturii si niciunui fel de pedeapsa sau de tratament inuman ori degradant” – legea e excelenta. Dar dincolo de superlativele gazetaresti menite sa duca totul in derizoriu, legea este umana, pentru ca oamenii acuzati de infractiuni economice sunt terorizati in anchete si torturati la puscarie. Din pacate, pesedistii au fost intotdeauna speriati de Strada. Asta-i mostenirea comunistozaurului Iliescu. Mii de romani condamnati fara probe sau cu probe subtiri, in urma unor denunturi facute de sifonari de profesie sau de oameni amenintati, vor mai sta ceva timp in conditii de zoo, fiindca Securitatea si-a facut “echipa de zgomote” (titlul unei piese de Fanus Neagu) pe Facebook.

Tinerii frumosi si liberi. Nu s-au revoltat niciodata pentru ca se incalca Art. 22, alin. 2, din Constitutia Romaniei. “Nimeni nu poate fi supus torturii si niciunui fel de pedeapsa sau de tratament inuman ori degradant”. Nu s-au revoltat pentru ca bugetul Securitatii e semnificativ mai dolofan decat au Sanatatea si Invatamantul, la un loc. Nu s-au revoltat ca Livia Stanciu si Coldea vor avea pensii de mii de euro. (Doamna Stanciu o va lua pe bune – se imbraca si se coafeaza frumos, iar toaletele unei femei de bun gust merita orice efort bugetar). Nu s-au revoltat cand Nicusor Dan a primit, in campanie, bani in contul personal. Desi multi afaceristi au fost inchisi pentru lucruri similare. Nu s-au revoltat ca ONG-urile si multinationalele sunt protejate de organele statului si nu le controleaza nici naiba. Pana la urma, e de inteles. Daca s-ar decerna Malefic Awards, Nobelul plus Oscarul l-ar lua canaliile. Sub canalie e jigodia. Sub jigodie e japita. Sub japita e licheaua. Sub lichea e jevruta. Tinerii frumosi si liberi sunt niste pinguini care se duc dupa fenta si mai au de lucru pana sa ajunga jevrute.

Iohannis. Sasul elocvent ca un Trabant e un Basescu mai greoi la minte, mai antipatic si mai rau. Basescu isi uraste doar dusmanii. Iohannis dispretuieste tot poporul roman. Iohannis, daca nu respecti romanii, respecta macar Art. 22, alin. 2, din Constitutia Romaniei. “Nimeni nu poate fi supus torturii si niciunui fel de pedeapsa sau de tratament inuman ori degradant”!    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!