Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Se marita Ciurli Burli? Va fi nas Vasile Dancu?

Se marita Ciurli Burli? Va fi nas Vasile Dancu?

Autor:

Voi pune semne de intrebare, fiindca ridic vreo 20 de probleme si, daca devin certitudini doar 19, ma vor injura refuzatii de har, care traiesc din credibilitate, deontologeala si alte substitute ale talentului.

 

1. Slalomeaza zvonul ca s-ar marita Ciurli Burli de la FRF. E adevarat ca mireasa misterioasa ar fi o tovarasa de nadejde, tot de la SNSPA? E adevarat ca nunta ar fi trebuit sa aiba loc in octombrie 2014? E adevarat ca nasul initial era domnul Gavrila Vasilescu, fost notar sef al Municipiului Bucuresti si, potrivit Rise Project (citez cu neplacere din aceasta oficina), “juristul care a creionat toate ONG – urile care l-au propulsat pe presedintele FRF”? E adevarat ca nasii vor fi Vasile Dancu si unul dintre “fratii” Dedeman? Sincer, chiar si eu, lansatorul stirii (cine nu ma citeaza e m.c.t.l. – adica ma-sa curva, tac’su lab…orant!), am indoieli ca-i adevarat. Nu-i exclus ca acest bulgare de smoala sa fie rostogolit dinspre FRF, ca sa impresioneze votantii din Podari sau Filiasi, care vor spune “gata, ne punem bine cu Ciurli Burli si scapam de dosare!”Nu, nu scapati! Secu il ignora, Dragnea a declarat ca nu mai vrea sa auda de el, iar Orban nu doreste sa-l vada.

2. E adevarat ca neasteptatul coup de foudre FRF – Tiriac (masinile Mercedes pentru propagandistii federali) a fost pus in scena de Vasile Dancu, sprijinit de Ioan Rus? Intre 1993 si 2000, “profesorul” (auuuuu, il doare mintea pe Nicolae Iorga!) Ioan Rus a fost director la Mercedes Benz Transilvania. Sau dumneavoastra credeati ca o fi zis generosul Tiriac “ia, Ciurli, niste Mertane, ca esti idolulul meu din copilarie!”? Apropo de aspiratoarele de gagici, sa nu uitam de rabla lui Ciurli Burli, cu care s-a afisat in campania electorala. Se deplasa cu un cazan care se strica la fiecare semafor, a venit la toate intalnirile cu acelasi pulover (din vechiul lui salariu, de 1500 de lei, nu-si permitea mai mult) si, pana in ultima zi, nu avea sustinerea – obligatorie pentru candidatura – vreunui club. E adevarat ca, spre finalul finalului, jongleurul de la vulcanizare pe nume Bodescu a scos din fes (taranoii n-au joben) o semnatura de la o echipa feminina din Buzau? Puse una langa alta, informatiile sunt contradictorii, ne prezinta in paralel un ocult si o saracie. Ciurli, ai fost sau n-ai fost? Esti sau nu esti? Stii tu ce!

3. Managementul dezastuos din FRF nu mai reprezinta un secret. Sa ne comparam cu vecinii, nu cu Germania sau Italia! Federatia maghiara are un buget de 40 de milioane si plateste echipa de antrenori cu un milion de euro pe an, adica 2,5% din buget. FRF are un buget de maximum (sunt eu boier!) 10 milioane, iar gasca lui Daum a saltat un milion si jumatate pe an, ceea ce inseamna 15% din buget. Fara legatura cu aceasta alegatie procentuala, va anunt ca director de marketing la FRF este Bogdan Ionut Popescu, un anonim foarte tupeist, de educatia caruia ma voi ocupa cu osardie. E adevarat ca Bogdan Ionut Popescu a terminat facultatea, dar nu si-a dat licenta? Daca e adevarat, nu putea fi angajat in acest post, conform Codului Muncii. E adevarat ca firma lui Bogdan Ionut Popescu incaseaza 15% din contractele aduse? Aceste contracte sunt in valoare de vreo doua milioane si jumatate de euro. O fi domnul Popescu o personalitate atat de proeminenta incat sa poata salta vreo 400000 de euro, anual, de la FRF? Sau este o curea de transmisie cu 15%? Pentru onestitatea domnului Vasile Dancu eu garantez, asa ca il intreb, fiind convins ca va cerceta cazul: domnule Dancu, unde se varsa 15% din bugetul FRF? Inainte de a veni la federatie, domnul Bogdan Ionut Popescu s-a evidentiat la Total Soft, o prestigioasa companie care a lucrat numai cu Statul.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!