Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » “Sarbatorim impreuna o suta de ani”, asta citesti cand te leaga!

“Sarbatorim impreuna o suta de ani”, asta citesti cand te leaga!

Autor:

Dragnea, cel mai ignorant si cel mai cocalar presedinte al PSD, a fost o calamitate si pentru economie, si pentru justitie. Pe mine ma intereseaza, in primul rand, abuzurile magistratilor subordonati Securitatii. Iar Dragnea si PSD n-au fost in stare, intr-un an si jumatate, sa schimbe niste legi staliniste.

 

Sa trecem la tefeloaze. In loc sa iasa in strada din motive financiare, aceste persoane culte – cititoare de facebook – ies pentru legile justitiei. Ce treaba au micii neomarxisti atei cu legile justitiei? Sa te arunce jandarmii in dube pentru ca tu vrei sa li se faca altora inscenari si  dosare – asta da dovada de inteligenta! Singura explicatie logica e ca unele vietati se simt bine in turmele ale caror scopuri le depasesc puterea de intelegere, iar altii sunt platiti. N-am scris “spaguiti”. Platiti, asta-i serviciul lor – “nu sunt, mama, derbedeu,/ io prestez la oengeu!” In consecinta, tefeloazele declama cu patos de tragediene la menopauza ca “nu vrem sa fim o natie de hoti!” “Dar nu-i banuieste nimeni ca ar fi capabili de o combinatie desteapta”, mi-a zis un baiat de oras, la telefon. I-am sters numarul din agenda, am aruncat si cartela SIM,  ca sa nu ramana urme, eu nu tolerez asa ceva.

Nu va plac hotii, nu? In schimb, e o placere ca Securitatea sa dicteze sentinte, arestari, retineri. Noua Securitate le are si cu sarcasmul. “Pe ordonantele de retinere e pus semnul Centenarului. Omul incatusat citeste <<sa sarbatorim impreuna o suta de ani!>>”, a povestit avocata Cosmina Cerva. Sute de familii au fost distruse, toate sentintele date pentru coruptie, intre 2009 si 2016, ar trebui reanalizate, daca nu chiar anulate, dar noi stam sa ne uitam cum face Zoo USR tumbe prin piete, hai, ca incep sa ma enervez!

Si inca o problema. M-au exasperat corporatistii cu salvatorul Ciolos. Pesedistii sunt – cum altfel? – definitia fetidului, iar diafanul si divinul horticultor Ciolos e o gradina botanica. Da, e adevarat, pesedistii le stiu si pe alea corecte, si pe alea strambe. Au mai combinat, au (mai) scapat. “Faci apologia furtului?” Cu prostii nu discut. Dar Ciolos, ooooo, Ciolos e o garofita! Nu, tefeloazelor, nu! Ciolos e un bugetar european de lux, un propagandist bruxellez. N-a produs una de-un leu in viata lui. Haideti sa-l testam, inainte de a-l pune premier, pentru a doua oara! Un horticultor e ca un medic sau ca un artist, e un om care care inmulteste si protejeaza frumusetea lumii. Iubirea si moartea, marile orase si pictura ar fi de neconceput fara flori. Sa faca si Ciolos o sera, sa ia bani europeni, sa nu bage mana in ei, sa-si deschida puncte de desfacere, sa asigure transportul anemonelor sau ce-o planta el. Eu pot sa pariez ca da faliment in maximum sase luni.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!