Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Sandu si Dragomir sunt nevinovati! Lefterii sangerosi se tavalesc!

Sandu si Dragomir sunt nevinovati! Lefterii sangerosi se tavalesc!

Autor:

Randurile astea nu sunt pentru nefericitii care se simt razbunati financiar cand vad ca oamenii realizati se duc la puscarie. Catusele reprezinta terapia ratatilor, care isi gasesc alinarea in fraza “de-aia sunt un nimeni, fiindca onestitatea si-a facut resedinta in mine!”. Nu, ai ajuns un chibit lefter si sangeros pentru ca esti prost, lenes si invidios!

 

Cazul “Dezafilierea Craiovei” a fost, de la inceput pana spre sfarsit, o parodie juridica, dar verdictul m-a surprins placut si ma impinge sa sper ca s-a terminat cu sentintele de parada. Toate capetele de acuzare au fost lipsite de orice temei. Fara exceptie, martorii au declarat ca Mircea Sandu si Dragomir nu i-au influentat cum sa voteze. Unei societati in insolventa nu i se poate pune sechestru. Abuz in serviciu nu a existat, fiindca a fost vorba despre statutul FRF, nu despre o lege, iar acel statut oricum nu a fost eludat in vreun fel de catre Sandu si Dragomir. Abuzurile le-a comis Mititelu, incalcand in forma continuata statutul FRF. Daca a demarat actiunea in instantele sportive, trebuia sa mearga pana la TAS, nu sa execute piruete teleghidate spre instantele autohtone. Era ceva si peste TAS – Tribunalul cantonal Lausanne! Domnule Mititelu, matale ai batjocorit statutele, iar Craiova n-a fost dezafiliata de Sandu si Dragomir, ci de Cex al FRF ( zece voturi si doua abtineri) si de Adunarea Generala a FRF (196 de voturi pentru si doua contra)!

E prima data cand scriu ca a inceput sa ma oboseasca fotbalul tinut sub teroare. Cred ca intr-o saptamana, daca nu chiar in trei zile, o sa-mi revin. Pana atunci, ma voi relaxa la tenis, ca tot m-am izmenit – si m-a luat la misto scriitorul Nicolae Iliescu – ca nu prea am dreptul sa ma extaziez pe tema Simona Halep, deoarece nu i-am dedicat vreo propozitie cand era anonima. Ma reabilitez cu tenisul pentru barbati! Intre 18-25 iunie voi merge sa ma delectez la TCB Trophy, de la Pescariu Sports&Spa. Turneu cu premii de 15000, vedeta va fi Adrian Ungur, se dau puncte ATP, e o trambulina pentru tenismenii romani. Sa vedeti cum descopar eu un Halep masculin! Macar un Begu masculin! Voi fi un Don King al tenisului! O sa mai auzi de mine, nea Tiriac!    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!