Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Rezista, Basescule, rezista!

Rezista, Basescule, rezista!

Autor:

Fraierii ca mine injura propagandistele hidoase. Tolontan baga la puscarie toape frumusele (Ridzi, Udrea), iar pe toapele uratele le tine in redactie.

 

Bravo, Tolo, bagi, bagi, dar mai si scoate, ca pe Victor Becali si pe Borcea i-ai bagat si i-ai uitat acolo. Scrie si tu zece randuri, fiindca Sistemul e permeabil la sugestiile tale. Un bunic si un tata a sapte copii au executat mai mult de doua treimi din pedeapsa. I-ai bagat, acum scoate-i, ca asa-i deontologic. Sau nu i-ai bagat tu? Aaaa, i-a bagat justitia? Cum e, Basescule, i-a bagat justitia? Inseamna ca pe Udrea tot justitia a condamnat-o! E bine asa? E bine, e foarte bine!  Vreme de zece ani, cel mai mare om de justitie din Romania ai fost tu, Basescule! Rezista, Basescule, rezista! Apropo, nu te duci la mitingul lui Dragnea, impotriva abuzurilor din justitie? Sa protestezi si tu, fiindca ai intarit justitia pana ti-ai bagat la parnaie rudele, iar colaboratoarea ta de inima va veni din Costa Rica si va sta la Mititica! Basescule, ai zis sau n-ai zis “sa se termine cu golanii din fotbal”? Cert e ca ai terminat fotbalul. Dupa ultimul meci al echipei nationale (nu stiu cu cine a jucat), ziaristul Ioan Bratu a scris ca Vasile Dancu avea costum FRF cu ecuson si a concluzionat ca Dancu (sustinator al lui Burleanu) e mai tare in PSD ca Dragnea (sustinator al lui Lupescu). Basescule, ti-a placut cum a facut Tolontan “Dosarul Transferurilor”? Ti-a placut mult, nu? Asa stand faptele, mi-a placut si mie cum a scris Tolontan despre Udrea. Tolontan scrie bine tot timpul, dar despre Udrea a scris exceptional. Te oftici, Basescule, te oftici? Nu mai ai nici partid, nu? Regret. Inscrie-te in USR, poate asa scapam si de ciudatii aia!

Sa schimbam putin gama. Ce nu reuseste cu ajutorul catuselor, Sistemul obtine prin presa, javre de pe facebook si alte creaturi vag antropomorfe, care scrijelesc Dumnezeu cu “d” mic si “justitie” cu majuscula. Imediat depistezi scoala Anaconda (pentru cunoscatori) si  SNSPA (Stefan Gheorghiu de tip nou). Vorbetii si ziaricii lui Basescu, preluati de Iohannis, au mai multe semne particulare si extindere decat scabia. Propaga ateismul demonic. Publica orice comunicat al organelor represive fara sa ceara si parerea celor incriminati, iar daca-i intrebi cum e posibil asa ceva, iti vor raspunde, cu mandrie, “io nu pun la indoiala ce sustin zeii din justitie!” Injura varfurile fiecarei ramuri a Medicinei, aplauda o crima precum incatusarea doctorilor si il preamaresc pe contabilul tehnocrat Vlad Voiculescu. Ii spurca pe Hagi si Ilie Nastase, dar il omagiaza pe Burleanu. Iar in cultura – dezastru. Nu le-a scapat nimeni, de la Arghezi la George Calinescu, de la Petru Dumitriu la Nichita Stanescu. “Draga, sunt colaborationisti!” In schimb, e un lujer Liiceanu, care face anticomunism la seral. Sa nu uit. Aceiasi ziarici ii batjocoresc pe poetii ceausisti, dar ii apreciaza pe odangiii Elenei Udrea. V-am citat saptamana trecuta din “Imparatul cu Sapca, Regimul Basescu si Elitele sale” (Radu Calin Cristea) si nu vreau sa va agresez si azi cu greata lirica semnata Patapievici, Tismaneanu, Mircea Mihaies, Baconschi.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!