Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Republica Securista Romania

Republica Securista Romania

Autor:

N-am pretentia ca titlul articolului e original, sper ca a mai fost dat de cateva ori si normal mi s-ar parea sa fie folosit de alte sute de ori, de acum inainte.

 

La prima vijelie, ne sar acoperisurile ca in povestea celor douazeci de milioane de purcelusi – am extins istorioara, suntem toti eroii ei. In spitale, in scoli si in puscarii avem conditii ca in Angola si Haiti, dar am platit UN MILIARD DE EURO pentru aparatura de interceptare si filaj. “Ne-au murit tinerii, la Colectiv!” Da, v-au murit, pentru ca banii au ajuns la o institutie de distrus oameni (Secu), nicidecum la unele de vindecat oameni (Spitalele). Securitatea a ascultat telefonic vreo 300000 de persoane. Se faceau dosare cam asa “se pare ca asta a furat un milion de euro, dar important e ca nu joaca pe partea noastra, asa ca il incarcam cu trei milioane! Despre ala se zice ca si-a tras vreo doua milioane, insa n-avem ceva concret despre el, ne trebuie un denunt. Iar pe astia nu-i putem agata cu nimic si ii bagam la abuz in serviciu!” Monstruoasele operatiuni nu s-ar fi putut pune in scena fara galerioti, recrutati dintre sclavii bancari care smotruiesc la multinationale – fiind fericiti ca se vor elibera dupa 30 de ani (pe atat se intind ratele la case) – si fara aparatul de distrus oameni din presa. Securistii infiltrati la televizii si site-uri dadeau verdictul inaintea judecatorilor. Secu a creat si un partid de provocatori. USR. Zilele trecute, a avut loc un incident. USR a obtinut un post de vicepresedinte al Senatului. E ocupat de un cetatean hirsut, care seamana cu un pictor olandez. Si e imbracat ca un somer englez. Dar el este un senator tomberonez. Capul lui (pletele, barba) reprezinta un adevarat obiectiv militar. De acolo se poate declansa oricand un atac al infanteriei de paduchi. Acest monument de igiena l-a facut nesimtit, intr-un studio de televizie, pe alt invitat. Pe urma, provocatorul si-a luat o cafteala frumoasa, drept pentru care s-a revoltat imediat aparatul de propaganda. N-a amintit nimeni ca instigatorii din USR, care au ajuns in Parlament, isi filmeaza colegii cu smartphoanele. Doamneee, ce ma bucur ca nu sunt in Parlament! Mi-as fi facut tot timpul de lucru pe langa o usa, ma faceam ca o inchid si ii pocneam in mecle pe neomarxistii cu vocatie de cameramani sifonari. “Din greseala, scuze, se face curent!” Usile de la Parlament au de la o tona in sus – bucata. USR, partid de stropitori! Baaaa, pana si ciordeala e nobila in comparatie cu turnatoria!

Un miliard, un miliard, un miliard de euro pentru interceptari! Imi aduc aminte de o pilda a batranului arhitect Roguski. Inainte sa moara, a facut o carte de dialoguri cu Monica Tatoiu. Da, cu Monica Tatoiu! Mai vorbeste ea aiurea, dar a fost profesoara de matematica la Sf. Sava (liceul meu) si o femeie frumoasa. Pe langa multe informatii acrobatice, care se regasesc insa si la surse aparent serioase, ca Lucian Boia si Revista Historia (Carol I – tatal lui Tzigara Samurcas, iar cel care l-a omorat pe Suveran, sufocandu-l cu perna, ar fi fost valetul Reginei Maria, ca sa intram mai repede in Primul Razboi Mondial), Roguski are o poveste personala definitorie pentru Romania de ieri si Romania de azi. “Am facut liceul la Mihai Viteazul, in interbelic. Eram trei clase, 130 de elevi. 40% au devenit doctori, 40% ingineri, putini avocati, putini farmacisti, putini arhitecti. Unul singur, care era prostul clasei, a ajuns general.” Astazi, avem prostii clasei, care aresteaza sau gonesc doctorii din tara si toaca banii Romaniei pe scule de filaj, in loc sa cumpere aparatura medicala.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!