Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Renascentistul toscan Vasile Dancu e bine si sanatos

Renascentistul toscan Vasile Dancu e bine si sanatos

Autor:

2014. Propagandistii din presa (20% securisti travestiti in ziaristi, 80% ziarici imbecili si entuziasti): „Nu se comenteaza deciziile justitiei“. Martie 2014. Eu: „De ce n-avem voie sa vorbim despre magistralii magistrati ai patriei? Ce inseamna «nu se comenteaza deciziile justitiei»? Verdictele sunt date de niste Ingeri cu domiciliul in Imparatia Cerurilor (asta-i un fel de district al Heruvimilor cu robe), Raiul (asta-i un fel de strada) numarul 43, Norul (asta-i numarul apartamentului) 84? Magistralii magistrati au si ei superiori, rate, copii, vacante, servituti, dorinta de promovare.“ Multumesc.

 

Nu ma gandeam in 2014 ca smecherul number one din Securitate (Coldea) s-ar bucura sa primeasca vacante de la Ghita. Am inteles ca si domnul Vasile Dancu Somnifer ar fi fost in Toscana, pe spezele aceluiasi Ghita. Apropo de Toscana. Il provoc (si garantez ca-l mananc) pe intelectualul renascentist Dancu la o discutie televizata despre Florenta, Michelangelo, satele toscane. Ce dracu’, nea Vasile, Coridorul Vasari (intre Palazzo della Signoria si Palazzo Pitti) s-a facut pentru matale si Coldea!

Dar ne-am jucat destul. Astazi, toata lumea zice (cu proaspat descoperit curaj) ce sustin eu de trei ani. Ca magistralii magistrati nu sunt de capul lor. Vreau sa stiu CE AMESTEC AU AVUT COLDEA, VASILE DANCU SI GABRIEL OPREA IN SENTINTELE DIN DOSARUL TRANSFERURILOR SI CUM AU INFLUENTAT CONDAMNAREA LOTULUI GICA POPESCU SI NUMIREA (CA ALEA N-AU FOST ALEGERI) POLITRUCULUI CIURLI BURLI LA CONDUCEREA FRF. Poate ca oamenii n-au avut nicio influenta, dar trebuie sa aflam.

P.S. In procesul „Dezafilierea Craiovei“, 13 pagini din rechizitoriu s-au regasit, fara o virgula schimbata, in motivarea sentintei date la fond. Cum coincid gandurile judecatorilor si ale procurorilor, chiar si in redactarea unui text! Mai potoleste-te, Sistemule, mai potoleste-te! E nevoie de Legea raspunderii magistratilor – ca nu mai tine!    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!