Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Recuperarea lui Dan Diaconescu

Recuperarea lui Dan Diaconescu

Autor:

Am scris recuperarea, nu reeducarea. Dan Diaconescu a iesit anul trecut din puscarie si multi se intreaba daca presa ar trebui sa-l recupereze sau nu.

 

Dan Diaconescu a fost un haiduc de desene animate, dar desenele lui animate erau televiziile, politica, Romania. El stia ca aici nimeni nu se compromite definitiv si parea mereu acelasi Jerry care-si batea joc de orice oficialitate intrata in blana motanului Tom. Basescu, Iliescu si Nastase, procurorii, constipatii de la CNA si electoratul obscurantist, toti au fost Tom si svaiterul lui Diaconescu. Jerry de Caracal a dat gratis tone de rahat invelit in staniol. Succes garantat la romani.

La un moment dat, Jerry de Caracal si-a facut si partid. N-as fi votat partidul lui nici daca as fi primit spaga electorala, nici daca, prin absurd,  as fi candidat eu pe acele liste. Dar recunosc ca e ceva sa faci un partid de 10-15% dintr-o televizie in care doar studioul (din Piata Romana) era mai murdar decat veceul.

Diaconescu i-a avut in paduchelnita lui pe toti presedintii si premierii nostri, iar asta spune totul despre Romania. Compromisurile nu s-au oprit aici. Adrian Nastase l-a invitat la el acasa, propagandistul Iliescu Ion il lingusea la telefon, iar Basescu i-a dat sediu. Spre deosebire de marii analisti imaculati ai neamului, Diaconescu a marturisit public. La sfarsitul lui 2004, cand Basescu pleca de la Primarie ca sa se instaleze la Cotroceni, deontologii stateau la coada ca sa ia case gratis si pe urma auzeam ca acesti ipocriti erau  in „Consiliul de Onoare al Clubului Roman de Presa”. Incredibil, briganzii aveau „Consiliu de Onoare”, da, da, „Consiliu de Onoare” si le dadeau lectii de moralitate amarastenilor care se inghesuie sa le imparta primarii faina, ulei si ligheane!

Ca televizie, OTV a fost un lupanar fara perdele. Ce perdele? N-avea nici ferestre, nici pereti, nici usi! Acolo, au dantuit pe masa si s-au lansat toate curvele pe care le-au preluat Antena 1, PRO TV, Romania TV si Kanal D. Televizii prestigioase, nu-i asa? Jerry de Caracal e liber. Il lasati sa faca televizie sau va e teama de a doua otevizare?


1 Comentariu la Recuperarea lui Dan Diaconescu

  1. c baltazar

    Dan Diaconescu a fost cel mai bun om de televiziune. Nu se compara cu nimeni altul din televiziunile pe care le avem. Ca nu ti-a placut dumitale domnule Boanchis este cu totul alta problema. Nu esti dumneata cel care poti face judecati de valoare asupra tuturor.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!