Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Recunosc, am pierdut!

Recunosc, am pierdut!

Autor:

Sambata si duminica, Realitatea TV a dat, obsesiv, imagini de la aglomeratia surprinsa in fata Salii Palatului, la chermeza PSD. Se putea si mai rau. Au fost vremuri cand, la aceasta televizie, Tatulici strangea bani pentru nu stiu ce calamitati din Asia. Ca si acum, in tara noastra totul mergea extraordinar, romanii nu aveau si nu au nevoie de niciun sprijin moral sau material.

 

Tot duminica, dar si luni, marti, miercuri, in timp ce crestinii posteau, Realitatea si celelalte televizii povesteau despre discriminarea minoritatilor sexuale si promovau gandirea LGBT. Am o curiozitate darwinista, daca tot e Piata Victoriei plina de neomarxisti atei. De Paste, legetebistii agresivi ciocnesc oua de mamifer? N-am nimic cu homosexualii. La inceputul anilor ’90, cand le spuneam  unor prieteni ca mi-a placut cartea „Straja Dragonilor”, de Ion Negoitescu, ei ma intrebau „de ce ii citesti, frate, pe toti bulangiii?”. In „Straja Dragonilor”, Negoitescu si-a povestit prima experienta homosexuala. Era copil, s-a dus la cinematograf si s-a pipait cu un soldat. Dar nu asta ma interesa la Negoitescu. Orice pagina a lui e un carnaval livresc. In cazul legetebistilor de parada (homosexualii cu bani, cultura si pozitie sociala nu defileaza), putem vorbi despre un carnaval grotesc. Nu mai intra la puscarie pentru orientarea lor. Mi se pare corect. Era stupid sa fie astfel pedepsiti. Vor sa se casatoreasca sau, ma rog, sa intre in parteneriate civile. Excelent, nu sunt eu in masura sa reglementez relatiile dintre ei. Dar cu LGBT in scoli sau la Muzeul Taranului Roman si cu adoptiile de copii — cu astea nu mai sunt de acord. Urmatorul pas e sa spuna ca ei sunt normali si noi nu. Daca ma gandesc mai bine, demonizarea familiei traditionale a inceput de doi-trei ani, profitandu-se de atitudinea defensiva, crestineasca a oamenilor zdraveni la minte. La cat de inventivi si bagaciosi se arata militantii invertiti, nu m-ar mira sa  gaseasca argumente pentru a sustine ca mamicile lor aveau barbi. Apropo, ce-o mai face Remus Cernea? In 2012, cand a candidat la Constanta, pe bannerele din tot orasul scria ca barbosul cu portjartier are solutii ca factura de intretinere sa fie mai mica. Dupa ce s-a vazut deputat, isi imagina ca e ingrijitor la Delfinariu (proiect in parlament “Delfinii, persoane non-umane”) si ar fi vrut ca seara sa fie leganat in bratele marinarilor batrani, satui de valuri.

Daca tot ne preocupa atat de mult minoritatile care discrimineaza majoritatile, atunci sa le oferim sanse si altor categorii oprimate. De ce sa le luam carnetele soferilor care vor sa treaca pe rosu? De ce sa-i bagam la puscarie pe domnii care comit delicte economice? Doar asa, pentru ca n-au fost capabili sa se organizeze? Ia sa facem un sindicat al hotilor nonviolenti!

Dintr-un singur motiv regret ca am scris articolul asta. Daca netul il va pastra si peste 10-15 ani, generatia care va urma, lumea ce se va pravali dupa noi, le va da dreptate invertitilor. Acesta e articolul unui invins.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!