Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Realitatea TV o va da la pace cu FRF?

Realitatea TV o va da la pace cu FRF?

Autor:

Duminica seara. Se terminase meciul cu Danemarca, in care cel mai bun roman a fost comentatorul Marian Olaianos, de la TVR.

 

Am mutat la Realitatea TV. Rares Bogdan – inflacarat. Era pus pe fapte mari. “Maine fac o emisiune despre Federatie, ii mananc pe impostori!”. Dar i-a taiat-o imediat Iulian Fota, prezent in studio. Fota a fost consilierul lui Basescu si e ditamai profesorul universitar la niste scoli de neoactivisti. Uneori nu se poate abtine si comite articole. E un talent de dimensiuni fluviale, ca Vasile Dancu. Se revarsa kilometric si tulbure, pretios si adormitor. Bineinteles ca n-a mai avut loc emisiunea. Nici a doua, nici a treia zi. Rares ar putea pretexta ca a modificat sumarul in functie de prioritatile zilei. Tertipurile astea tin cu fraierii care il asculta pe el cand vorbeste despre sport (se descurca greu fara Dorin Chiotea, ajuns la TVR) si vine cu basme perimate din categoria “Nicolae Badea, reprezentantul comunismului de bancomat”. A vorbi despre comunism la 27 de ani de la Revolutie este o dovada de impotenta jurnalistica. Daca ar baga si Badea cardul in bancomatul de la Realitatea TV si ar gasi niste datorii la Stat, insumand cateva milioane de euro?

Am o intrebare pentru Rares Bogdan. I-o voi adresa civilizat. Dupa ce m-a chemat la emisiunile lui si a fost un amfitrion perfect, as fi chiar magar sa-l iau iarasi cu Mister Bean de Cluj si Napoleon de Manastur. Rares, regret ca te pun in dificultate, dar as vrea sa aflu daca domnul Cozmin Gusa, dupa o eventuala discutie cu domnul Vasile Dancu, te-a rugat sa indulcesti sau chiar sa incetezi criticile la adresa FRF.

Mai am o curiozitate si sper sa ma ajute domnul Dancu ori domnul Fota. Generatia lui Hagi sau alte persoane care au transpirat pe terenul de fotbal pot candida la anul, in mod real, pentru postul de presedinte al FRF? Sau vom avea iarasi alegeri libere cu oameni inchisi, ca in 2014? Anuntati, ca sa stie lumea, sa nu se mai pregateasca!    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!