Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Randuielile Ortodoxiei latino-orientale si Organizatia paramilitara a noii Securitati

Randuielile Ortodoxiei latino-orientale si Organizatia paramilitara a noii Securitati

Autor:

Referendumul din octombrie este despre randuielile Ortodoxiei latino-orientale si despre Organizatia paramilitara a noii Securitati.

 

Franta – cinci bucati. Germania – cinci bucati. Italia – patru bucati. Spania – o bucata. Romania – sapte bucati. SRI, SIE, SPP, STS, DGIA, DIPI si, parca, DOS. Sunt cei Sapte Pitici, care scindeaza Romania si consuma de cel putin sapte ori mai mult decat vechea Securitate. Acestora li se adauga Organizatia paramilitara din Piata Victoriei. Cei sapte pitici si Alba ca Zapada (imaculata ca hermina si buna pentru nas ca o doza de calitate) din Piata Victoriei reprezinta brigazile de lupta impotriva Familiei Traditionale. In numele anticoruptiei sunt violate randuielile Ortodoxiei latino-orientale. Dar nu oricum. Ci in acorduri fasciste. “Ciuma Rosie” este o sintagma fascista. A fost folosita prima data in Germania, in anii ’30 – Die Rote Pest, asa ii spuneau nemtii, Die Rote Pest. Ciuma Rosie – sa-i zicem asa – a existat si a rezistat in Romania pana prin anii ’60. Stalin murise, Revolutia de la Budapesta ’56 fusese asfixiata, pe urma au venit destalinizarea si desprinderea de sovietici.

Daca spui ca PSD este Ciuma Rosie inseamna ca esti un tampit sau un fiu de securist care vrea sa intretina o confuzie. PSD este o anomalie incurabila a Puterii, un partid mare condus de un viclean mic. Un scriitor american, pe care il aminteste si Constantin Bacalbasa (si ii pierde numele, in “Bucurestii de altadata”, volumul trei, referindu-se la conducatorii Romaniei de atunci) considera ca exista “oameni politici care, nefiind nici oratori, nici scriitori, nici savanti recunoscuti, se impun multimilor printr-un fel de putere nedeslusita. Acesti oameni pot fi numiti oameni magnetici. Dintre acestia au fost si Lincoln, si Washington.” Dragnea nu-i de aici. E magnetic ca sapca de militian a tatalui sau, l-ar respinge si slugile din Teleorman, daca nu le-ar placea bugetareala.

Dar acest referendum nu este despre Dragnea, cum vor sa ne convinga neomarxistii atei din Piata Victoriei. Apropo de atei, sa mearga cat mai multi preoti in scoli, ca sa curete sufleteste copiii de propaganda legetebista, de pedofilia ideologica nesanctionata! Referendumul nu este nici macar despre homosexuali, ci despre doctrinele care se fac, se desfac, se inmultesc si se impun in numele acestora. Si mai este si despre capitalismul crestin de piata libera – multinationalele reprezinta o forma de neosocialism menita sa ingroape patronii mici, nealiniati si afacerile de familie. Si mai este si despre vietatile useriste, care nu produc si nu citesc nimic, dar ii fac analfabeti pe amarastenii care muncesc – degeaba, dar muncesc, sau se fac ca muncesc sau cred ei ca muncesc. Si mai este (referendumul, daca ati pierdut ideea, din cauza mea) si despre javrele antidemocrate care ignora votul, precum Che Guevara – “daca masele nu sunt pregatite sa castige alegerile, atunci revolutionarii trebuie sa preia puterea prin forta”. Si mai este si despre concetatenii decenti, carora li se pare ca sunt ramasi in urma, daca vor un viitor salubru si sigur pentru copiii lor. Sunt timizi, prea timizi acesti oameni de varsta doua, cu istorii personale in spate. Si stiti de ce? Pentru ca vad ceva in plus. Moartea. Intelegi harta si jocurile mortii doar dupa ce ai trecut de 45 – 50 de ani. Din pacate, nicio moarte nu e relevanta, pentu ca micutii cacaciosi revolutionari au forta sa o ignore.

Dar de ce sa ne intristam? Trei chestii, de final! 1. Nu uitati, nu uitati, nu uitati ca ne toaca la creiere cu “Ciuma Rosie” (eu n-am votat vreodata PSD!) cei care au luat sloganul Die Rote Pest de la fascisti! 2. Vlad Tepes, Antonescu si alti rigizi au murit, dar Romania a rezistat si va rezista guvernandu-se dupa randuielile ortodoxiei latino-orientale. 3. Un prieten al unui prieten al altui prieten, cu care m-am certat, are si el un prieten. Il cheama Buli. Cand l-am vazut prima si ultima data, i-am zis “sa vorbesti despre mame bune sau denaturate dupa ce vei pierde tu o sarcina, Buli!”    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!