Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » PSD, trebuie si legea raspunderii magistratilor!

PSD, trebuie si legea raspunderii magistratilor!

Autor:

PSD, sper ca a fost doar “Primul Pas”, ca sa citez din sas! Ia-o “Pas cu Pas”, ca mai e de lucru!

 

Ce abuz in serviciu, care abuz in serviciu? Poate abuz in Servicii! Abuzurile se fac in justitie, nu in serviciu. Trebuie data si legea raspunderii magistratilor! Nu se poate sa vina o judecatoare in varsta de 30 de ani si sa dea 15 ani, fiindca s-a uitat in ochii sefei, ca oglinda ii provoaca depresie. Legea raspunderii magistratilor, PSD, legea raspunderii magistratilor!

Daca ministrul Transporturilor sau un presedinte de Consiliu Judetean sau un primar hotaraste ca se electrifica pe partea stanga a strazii, vine un procuror care n-a pus in viata lui un bec si acuza oficialitatile ca trebuia facuta electrificarea pe partea dreapta. Exemple sunt cu tonele si au distrus economia nationala. Va introduc intr-un domeniu in care sunt magister. Fotbalul. Mircea Sandu si Dragomir au fost incadrati la abuz in serviciu pentru ca in CEx al FRF s-a votat dezafilierea unui panglicar agresiv. S-a anchetat votul, da, neostalinistii au anchetat votul! Toti membrii CEx au declarat ca nu i-a influentat nimeni cum sa voteze. Iar o judecatoare ninoooooo-ninoooo a dictat despagubiri de aproape 250 de milioane de euro. Cu aceeasi temeinicie s-a lucrat in Dosarul Transferurilor. “Sanmartean – vandut pe 150.000 de euro, prejudiciul estimat 150.000 de euro”, ca domnul procuror stie ca impozitul e 100%. In comparatie cu finantarile lui Nicusor Dan din campaniile electorale, Dosarul Transferurilor e o joaca. Am si eu o intrebare. E adevarat ca, in 2011 sau 2012, Basescu i-ar fi spus lui Stefan Pinalti “gata cu golanii din fotbal! Banii din fotbal la partid, golanii la puscarie!”?. E adevarat? Ca poate nu-i adevarat si prezint scuze.

Si acum despre micii tortionari antigratiere. E o prostie sa spui ca pe tinerii frumosi si liberi i-a scos Soros in strada. Spre deosebire de ei, Soros e foarte, foarte inteligent. El nu da 30 sau 50 de lei din mana. El a stipendiat ONG-urile instigatoare, iar sumele se regasesc pe hartie. Imberbii din strada (unii copilasi bat spre 50 de ani) au stricat pe transport si pe sticks-uri banii lor de tigari, normale sau neconventionale.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!