Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Prostoboii n-au nimic de ascuns

Prostoboii n-au nimic de ascuns

Autor:

Sistemul, oh, da, Sistemul care ne apara de oamenii rai, ei, bine, Sistemul, chiar Sistemul “va sti tot ce facem pe telefon sau calculator, ne va sparge parolelele, ne va clona SIM-urile si va recupera datele sterse, ne va monitoriza Facebook-ul, Google Chat-ul, Skype-ul, Dropbox-ul, torrent-ele etc. Pe 13 octombrie 2014, DNA s-a dotat cu calculatoarele si serverele necesare pentru a controla absolut orice activitate avem pe orice tip de telefon (inclusiv pe replicile chinezesti) si pe orice tip de PC sau server, cu orice sistem de operare.”

 

Am citat  cu voluptate dintr-un text publicat de Grupul de Investigatii Politice, al lui Mugur Ciuvica. Exact, Mugur Ciuvica! Sunt incantat ca ii voi enerva pe neodogmaticii care se cred anticomunisti, desi ei sunt robii sau odangiii socialismului elevat de la multinationale. N-am schimbat o fraza, in viata mea, cu Mugur Ciuvica, m-am salutat cu el de doua – trei ori in localurile unor prieteni comuni, dar tocmai de la acei prieteni stiu destule despre Ciuvica. A fost anticomunist la timp, nu la seral, ca hemoroizii de la multinationale. Cand a lucrat la Cotroceni, in calitate de consilier (“ca si consilier”, ar zice corporatistii) al presedintelui Emil Constantinescu, Mugur Ciuvica nu s-a bagat in nicio combinatie. Prietenii din tinerete chiar ii reprosau, in gluma, ca “murim de foame, cu tine la Cotroceni!”. Dupa 2000, l-au arestat baietii cu Armageddonul, sub Guvernul Adrian Nastase. Lumea nu stie ca a fost umflata si sotia lui, iar fetita lor de un an sau doi a ramas singura in casa. Ciuvica a terminat Medicina si n-o practica. Nu i-a placut. E o dovada de mare forta morala sa intri la o facultate atat de grea, s-o termini si apoi sa nu profiti, sa nu pacalesti Medicina imbogatindu-te sau macar asigurandu-ti o viata calduta. Onestitatea si intransigenta autentice ii dau lui Ciuvica puterea sa se bata cu Sistemul. Nu poate fi agatat cu nimic. Asta inseamna “Rezist”, nu ce fac panaramezii tefelei

Intorcandu-ma la interceptarile, la inregistrarile si la celelate torturi psihice la care vom fi supusi, trebuie sa va povestesc cum pot fi recunoscuti cretinii. Parola lor e “ce, ai ceva de ascuns?” Nu, mancurtizatilor, nu avem nimic de ascuns, eu propun sa daramam si peretii caselor, ca sa ne uitam unii la altii cand facem kaka. Dar muzeele de ce mai au paznici? Sa mergem si mai departe. Sa scoata bancile banii din sefuri, sa-i lase pe tejghele, iar usile, peste noapte, sa fie vraiste, ca n-avem nimic de ascuns. Toata istoria si toate patrimoniile, inclusiv mostenirile culturale, sunt facute din razboaie sau afaceri desfasurate pe baza unor planuri ascunse, cretinii naibii, cretinilor! Dar ce sa ai de ascuns cand intarzierea cerebrala ti se citeste pe mecla? CEO strainache de la multinationala poate sa dea si asigurari in privinta acestor hapciupalitici updatati. “Pe sclavetele asta, de pilda, il controlam perfect. Are rata bancara pe 30 de ani, n-a mai citit o carte de cand a terminat liceul si il tinem opt ore pe zi legat de calculator!”    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!