Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Prostioare de importanta universala

Prostioare de importanta universala

Autor:

Domnul Cristian Preda este un viitor fost europarlamentar roman. A deranjat si PDL, si PMP, pierzandu-si orice credit politic. Iar la Bruxelles s-a ocupat cu prostioare de importanta universala, cum ar fi anticoruptia macoveista sau idealurile antireligioase si antibusiness ale Organizatiei Rezist (Noul Komintern).

 

In 22.02. 2018, l-am descris pe Preda intr-un articol si credeti-ma ca nu merita sa-mi stric talentul de doua ori pe un propagandist. Reproduc cateva fraze de acolo. Sunt proaspete, nu mai pun ghilimele. Dar cred ca o sa le mai impanez putin, ca sa se potriveasca la meserie cu personajul deja impaiat politic.

Stand prea mult cu Traian Basescu, Elena Udrea nu prea avea de unde sa stie cum arata un intelectual. Asa ca si-o fi zis “uite, fata, intelectualul!”, cand l-a vazut pe globalistul Cristian Preda. A luat si ea ce-a gasit la prima strigare, ca intr-o zi cand n-avea chef sa scotoceasca prea mult dupa posete sau postaci, ca tanti Nuti a avut si postaci, asa ca s-a consolat –  “azi nu sunt inspirata, n-am zi de artista, ma multumesc si cu Preda”.

Intr-o lume zdravana, Cristian Preda, prietenarul Monicai Macovei, n-ar fi avut de-o carne in ciorba. E de meserie politolog, ca Tismaneanu. Asta inseamna “n-avem talent la scris”. Politolog sau sociolog egal parlitor cu prestanta. In 2014, Udrea l-a impins pe Preda in parlamentul european. Monica Macovei a fost si ea aleasa pe listele PDL. Imediat dupa triumf, omul de mare caracter Preda a declarat ca el si Macovei (din Murfatlar la Jidvei nu-i jurist ca Macovei!) au abordat “strategii diferite de a-si innoi mandatele.” Cu alte cuvinte, deontologul a tradat-o pe Udrea. Se trezise incoruptibilul din el, desi, in 2009, fusese ales parlamentar, simplu parlamentar PDL, dupa o campanie stipendiata din banii Microsoft. Nutico, nu-ti pare rau? In urma cu vreo zece zile ai fost atacata pentru ca ai pozat gravida. Nu te-a aparat nimeni. Eleno, Eleno, unde-s lichelele care-ti lingeau inelele?

Saptamana asta, Preda l-a facut pe Gigi Becali puscarias, in aeroport, si pe urma s-a suparat ca Gigi l-a injurat si i-a dat un sut in geanta – doamna Udrea, dumneavoastra i-ati cumparat geanta? Nea Gigi, nu asa se face! Intai trebuia sa-i explici ca orice om care a facut inchisoare pentru delicte economice, in epoca Basescu, e mai cinstit decat un pedelist. Cu injuraturile pe care i le-ai adresat sunt de acord, dar nu trebuia sa-l iei la spitzuri. Sau ai dat cu exteriorul la vinclul “gentii diplomat, care te face de rahat, la munte si la mare si in orice imprejurare”?  De ce sa-l iei, nea Gigi, la foglia seca? Ce l-a suparat pe Preda a fost ca pe urma te-au imbratisat prestigioasa analfabeta Maria Grapini si Busoi.

E prima data cand il apreciez pe canarul jumulit Busoi. Cum ar suna propozitia “Busoi a avut o atitudine barbateasca”? Busoi, Busoi, maine, poimaine o sa auzim ca ai si viata sexuala! Parca vad doua starlete intrand in emisiune la Capatos. “De ce sunteti, fetelor, asa, cracanate?” “Ne-a rupt Busoi aseara, ne-a rupt! Sase numere innadite!” Yeeeees! Busoi, amantul de la Loto!    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!