Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Proeuropean, dar anticrestin, adica ningea, dar era seceta

Proeuropean, dar anticrestin, adica ningea, dar era seceta

Autor:

Pentru ca pe facebook se poate consuma orice, tefeloazele se furajeaza cu prostii enorme.

 

Va ofer niste exemple. “Discurs nationalist-comunist si antiromanesc”.  Si nationalist, si antiromanesc? Aha. Asta suna ca “loialul tradator” sau “jigodia de caracter.” Alta goanga: “proeuropean si anticrestin”. Adica “ningea, dar era seceta”. Istoria si cultura Europei din ultimii 2018 ani sunt legate de crestinism.

Politicienii USR se afla la nivelul sustinatorilor de pe facebook. Barna, seful acestui partid – ONG, a zis ca “vom sta in strada pana cand va cadea Guvernul.” Saracul de el! In strada stau manifestantii. In cazul Romaniei, in strada stau manifestantii profesionisti –  Malin Bot si vermina din Piata Victoriei, nucleul dur si cu banii la zi. Locul politicienilor e in Parlament, ca sa dea jos Guvernul cu motiunea de cenzura. Pe segmentul asta, Victor Ponta se dovedeste mai eficient decat armata lui Soros, pentru ca Ponta “rupe bucati” din PSD. Am pus ghilimele fiindca e vorba de bucati mai mici decat un deget. Ponta rupe cate o unghie, cate un deputat. Dar rupe? Rupe. Cand nu poate sa rupa, din prima, unghia politica, o roade pana o rupe. Dar face ceva. USR – numai zgomot. Si acuzatii jenibile. Mi-am mai adus aminte de una. Cand zici ceva care nu le convine, tefeloazele vin cu eticheta “discurs eurofob”. Pardon? Am spus ceva rau despre Napoli si Nisa? Despre Capri si Cassis? Despre Balzac si Dante? Am zis despre Timmermans si Juncker. Doi mascarici.

Nu-i prima oara cand scriu ca roboteii tefelisti urasc tot ce este insufletit. In consecinta, urasc si istoria, si povestile, si adevarurile acestui popor. Nefiind politicieni, ci niste oengisti trimisi in misiune printre parlamentari, useristii au o singura placa. “Politicienii romani fura”. Extraordinici, extramorocar ce au descoperit ei! Da, fura de cand s-a facut Romania moderna, de la Cuza si Carol I. Eu vreau sa nu mai intre useristii in parlament, ca sa ramana cinstiti.

Sigur, si pesedistii sunt vinovati pentru ca Parlamentul a ajuns un maidan al puerililor de varsta a doua. Si ar fi usor de cumintit copilasii astia care vin in Parlament cu fluiere. Robotei – robotei, dar s-or duce si ei la veceu, ca nu le-o fi umblat Soros si la aparatul urinar, sa nu exageram, sa nu fim absurzi! Si acolo, intre chiuveta si pisoare, pot fi rezolvati simplu. Fara violenta, insist, fara violenta! Fara palme, fara pumni, da? Ca la liceu, repet, exact ca la liceu. “De ce intri, ma, asa tare in baie? Mi-ai dat cu usa in cap! Aaa, ma agresezi, useristule, ma agresezi?” Si atunci gravitatia il va impinge pe userist in bratele altui pesedist. “Baaaa, de ce ma calci, baaa?” Pe urma totul merge de la sine, ca nimeni nu se poate pune cu gravitatia. “Barna, fii atent, ca ti-au cazut ochelarii! Gotiu, ti-a cazut mierea din urechi! Ghinea, nu ti-a cazut burta!”

Daca o asemenea harjoana chiar s-ar petrece, stiti ce ar face Dragnea? S-ar dezice de pesedistii lui. Om de caracter. De-aia va ramane, pana la Revelion, si fara filiala Teleorman.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!