Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Probleme la RA-APPS. Geoana, tu stai linistit!

Probleme la RA-APPS. Geoana, tu stai linistit!

Autor:

Perchezitii la RA-APPS,  se impute treaba si acolo. Ma bucur fara rezerve, RA-APPS fiind singura institutie destinata inclusiv combinagiiilor din sistem, dupa cum indica si titulatura, care contine sintagma „Protocolul de Stat”. Problema e ca anchetatorii, daca vor insista, ii vor lasa orfani pe multi copii premianti ai Statului.

 

Ma gandesc la Geoana. Da, mai functioneaza, desi vi se pare ca s-a stricat jucaria. Prostanacul reciclabil acum e la vale si zice ca sta cu chirie, dar la cum cunosc eu Patria, sunt convins ca Mirciulica isi va reveni si vom fi obligati sa-l cazam iarasi boiereste. De cand Vanghelie se afla intr-o discretie impusa, partidul lui Geoana soileste in saracie si anonimat. Chiar, stie cineva cum se cheama partidul lui Geoana? Sotul Mihaelei nu se poate intoarce, deocamdata, in PSD, drept pentru care forteaza usa PNL, un partid care, in ultimii 25 de ani, s-a aliat cu tot ce s-a gasit dubios pe piata politica. Daca Petrica, fiul lui Valter Roman-tanc sovietic, a ajuns liberal, de ce n-ar fi liberal si Mirciulica, baietelul unui duios general de securitate?

In consecinta, pregateste-te, Protocolule de Stat! In 2016, Geoana va fi impins cumva in Parlament, pe urma va deveni, pentru a enspea oara, ministru si trebuie sa-l gazduiesti, ca asa s-a obisnuit si e valoros! Nu poate lucra decat la varful Statului, desi e lipsit de orice autoritate. Nimeni nu executa ce spune el, pentru ca nu are niciodata ceva personal de spus, dar unii risca pentru el. Si pierd, fara exceptie. Iar Geoana isi revine, cu seninatate. E complicata politica, mai, copii! Cine nu are un Geoana sa-l imprumute p-asta „care este”.

 


2 comentarii to Probleme la RA-APPS. Geoana, tu stai linistit!

  1. Lute

    Stai mumos, Geoana, uita casele de la Stat si nu-l isteriza pe Boanchis ca-ti trage-n fese cu teava cu invizoace.
    Geniule, ne faci o demonstratie ?

  2. Fabian

    Gabriel Surdu, directorul RA-APPS, stie mai multe secrete despre demnitari decat ar strange SRI in cinci ani. NUmai prima declaratie, luata la liber, ar masura 3 hectare de hartie. Ghidat de procurori, va scrie doar 10 pagini, pentru ca nimeni nu are chef sa scormoneasca rahatul in care sunt amestecati toti, si Opozitie, si Putere.


Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-10-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!