Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Prea multe veceuri in curte si prea putine dusuri. La Vama Veche

Prea multe veceuri in curte si prea putine dusuri. La Vama Veche

Autor:

“Chirurgul Burnei baga oase de vaca in copii” suna ca “am gasit masina de facut dolari falsi la peneteu”. Deontologii de azi au cultura minerilor lui Iliescu, asa ca nu va mai luati dupa ei, cand umbla cu intoxicarea ca n-a iesit lumea educata la vot!

 

A iesit. Intelectualii autentici si capitalistii seriosi n-au votat nici PSD, nici USR, nici PMP, nici PNL sau alte udemereuri. Dar intelectualii si afaceristii adevarati nu au pagina de Facebook. Sau daca au, o folosesc ca sa-si propulseze interesele, nu sa se harjoneasca sau sa se spurce “pe wall” cu indivizi pe care nu ii cunosc personal. Trebuie sa fie interesant sa te injuri cu unul pe care nu l-ai vazut in viata ta. O fi si asta o perversitate, pe care nu o intelege un mosulete ca mine.

Am amintit de agitatorii de pe Facebook. Panaramezii lui Plicusor Ban (citat din Elena Udrea) au scos o merdenea care ar frige, daca n-ar puti. Ei vor triumfa atunci cand Romania nu va mai fi tara cu veceuri in curte. Sunt de acord – prea multe veceuri in curte.  Dar sa facem dusuri si la Vama Veche! Nu poti sa dai lectii de igiena din cort, fiindca te saboteaza nisipul din plete. Si scoicile din chiloti, care ii concureaza pe “chitaristi”. In argou, chitaristii sunt paduchii lati. Si mai am o rugaminte la feisbucari. Exprimati-va omeneste! Nu mai merge, de exemplu, cu “e un tip OK”, “e un candidat OK”, “e un business OK”. Da-l in mortii lui de OK! Invatati sa puneti adjective! Cizelati-va!

Ultima rugaminte, pe ziua de azi! Atentie maxima la guvernul tehnocrat, deoarece Dacian Ciolos nu-i Alinuta Gorghiu Dej! Pe Ciolos il duce capul. Cand il lasa, horticultorul de onoare intra pe pilotul automat de la Bruxelles! Rasfoiti istoria recenta, daca nu vreti sa o retraiti! In decembrie 2004, cand toata lumea vorbea despre victoria lui Basescu si infrangerea lui Nastase, PSD, PNL, PD si UDMR au votat cu discretie, in Parlament, vanzarea Petrom. Grija mare cu Guvernul Ciolos, ca mai sta aproape o luna!


2 comentarii to Prea multe veceuri in curte si prea putine dusuri. La Vama Veche

  1. Academicus

    Asa este, aceiasi hoti si vînzãtori care au dat Petrom ‘ ieftin ca braga si ca Blaga, dom’le! – au dat cam…tot. În prostia lor fudulã si nemãrginitã, românii i-ar vota tot pe-ãstia si dacã îi vînd pe ei, la propriu, ca la Obor, bucatã cu bucatã.

  2. animaloo

    deci, sa fim atentie la GUVERNUL Ciolos ca PARLAMENTUL PSD a vandut in 2004 Petromul.
    Boss e ok!


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!