Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Politizata FRF a inceput pomana electorala

Politizata FRF a inceput pomana electorala

Autor:

In 2017, finala UEFA Champions League se joaca la Cardiff.

 

Lupescu, ajuns mare stab la UEFA pe relatiile lui Mircea Sandu, ii va invita la meci pe toti fotbalistii Generatiei de Aur. Se spune ca la Cardiff a inceput totul, in urma cu aproape 24 de ani. Povestea, de fapt, a prins cremene in a doua jumatate a anilor ’80, cand o partida Steaua – Dinamo era la nivelul unei semifinale de cupa europeana. Astazi, Dinamo e buna doar la bannere si scenografii, iar despre Steaua zice toata lumea ca si-a pierdut identitatea sportiva, dar prea putini observa ca echipa lui Gigi Becali nu are antrenor.

Oricum, ideea ca Generatia de Aur sa se coaguleze din nou la Cardiff, unde s-a obtinut calificarea pentru America ’94, este una fericita. E un semn ca la Cardiff se poate contura o structura care sa preia conducerea FRF, in 2018. Peste cateva zile se vor face trei ani de cand Ciurli Burli prabuseste Federatia, in urma seismului din 4 martie 2014 (Dosarul Transferurilor), ca despre alegeri ar fi jenibil sa amintim. In acesti trei ani, opozitie au facut Mircea Sandu, Didi Prodan (Dumnezeu sa-l odihneasca!) si cativa ziaristi. Maximum cinci – sase. De la “Gazeta Sporturilor” – unul singur. Unul! Ovidiu Ioanitoaia. Cu doua – trei exceptii (Hagi, Raducioiu, Prunea), Generatia de Aur a fost la fel de blegoasa ca ziaricii. Dar acum ar trebui sa profite. In Federatia condusa de Mitrea Cocor cu wireless e deranj mare. S-au pierdut procese pe bani multi cu fosti angajati concediati abuziv. Unii dintre acestia au facut si plangeri penale. Centrele de excelenta pentru juniori (am mai scris ca excelenta se potriveste cu mucosii ca batranetea cu alaptatul) de la Timisoara si Deva se vor inchide. Echipa nationala este antrenata de un neamt cu mustata pudrata, care are cele mai slabe rezultate de la infiintarea FRF si cel mai mare salariu. Si dupa ce ca gaura financiara e uriasa, Ciurli Burli o largeste si o adanceste in fiecare zi. A infiintat FRF TV si are mai multi oameni la Departamentul Imagine (mai bine isi facea coafor) decat toate celelalte Federatii la un loc.

In final, prajitura! FRF a dat sau urmeaza sa dea cate 5000 de euro fiecarei Asociatii judetene de fotbal. Asta este sau nu mita electorala? Generatia de Aur, dormiti, ma? Treziti-va! Contraatac, ca in meciurile cu Argentina si Columbia!    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!