Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Persoane competente, cu arest preventiv in palmares. Elena Udrea si Valcov

Persoane competente, cu arest preventiv in palmares. Elena Udrea si Valcov

Autor:

Elena Udrea se pricepe la Justitie mai bine ca opiniotii din presa. A fost avocat (asta-i cel mai subtire argument), a facut parte din echipa care a intarit Statul de drept (radeti voi, dar nu-i de ras!) si a stat peste doua luni in arest (aici am pus paranteza pentru simetrie). Cu alte cuvinte, tanti Udrea, ca deja nu mai e miss, are experienta.

 

Competenta doamna ne-a explicat ca judecatorii n-au timp sa citeasca dosarele si ca merg pe mana procurorilor. Iar procurorii, desi ar trebui sa se exprime impotriva, dar si in favoarea inculpatilor, vorbesc doar impotriva acestora. Misto! E ca si cum un chirurg ar opera dupa diagnosticul pus de asistenta medicala. „Eu cred ca are hernie, dar daca vrei tu, ii tai patru degete si o ureche!”. Poate ca vi se pare rudimentara comparatia, insa reflecta realitatea. Ce l-ar mai alerga deontologii pe chirurg, ce l-ar mai acuza zdrentele de malpraxis! Dar ia spuneti, propagandistilor: acum avem voie sa comentam sentintele? Sau tot sfinte au ramas?

Sa transferam atentia spre alta persoana cu arest in palmares. Darius Valcov. Televiziile  ne-au anuntat ca s-a culcat cu 5.000 de femei. Baietii din sistem sustin ca Valcov e mai mult povestitor decat gigolo. A ajuns si subiect de bancuri cu circuit inchis. Cica se duce Valcov la o carciuma si ii place de chelnerita. Aia il intreaba: „ce va aduc, domnu’?”. „O bere, dar ce frumoasa esti, as fi incantat sa ne cunoastem mai bine!”. „Hai, dom’le, scuteste-ma!”. Vine fata cu berea si Valcov reia atacul. „Diseara, dupa ce termini programul, n-ai dori sa… ?”. „Lasa-ma, dom’le, nu mai insista!”. La care Valcov scoate un carnetel si ii zice „treaba ta, dar io aici te trec la futute!”.

 Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-09-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!