Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Persoane competente, cu arest preventiv in palmares. Elena Udrea si Valcov

Persoane competente, cu arest preventiv in palmares. Elena Udrea si Valcov

Autor:

Elena Udrea se pricepe la Justitie mai bine ca opiniotii din presa. A fost avocat (asta-i cel mai subtire argument), a facut parte din echipa care a intarit Statul de drept (radeti voi, dar nu-i de ras!) si a stat peste doua luni in arest (aici am pus paranteza pentru simetrie). Cu alte cuvinte, tanti Udrea, ca deja nu mai e miss, are experienta.

 

Competenta doamna ne-a explicat ca judecatorii n-au timp sa citeasca dosarele si ca merg pe mana procurorilor. Iar procurorii, desi ar trebui sa se exprime impotriva, dar si in favoarea inculpatilor, vorbesc doar impotriva acestora. Misto! E ca si cum un chirurg ar opera dupa diagnosticul pus de asistenta medicala. „Eu cred ca are hernie, dar daca vrei tu, ii tai patru degete si o ureche!”. Poate ca vi se pare rudimentara comparatia, insa reflecta realitatea. Ce l-ar mai alerga deontologii pe chirurg, ce l-ar mai acuza zdrentele de malpraxis! Dar ia spuneti, propagandistilor: acum avem voie sa comentam sentintele? Sau tot sfinte au ramas?

Sa transferam atentia spre alta persoana cu arest in palmares. Darius Valcov. Televiziile  ne-au anuntat ca s-a culcat cu 5.000 de femei. Baietii din sistem sustin ca Valcov e mai mult povestitor decat gigolo. A ajuns si subiect de bancuri cu circuit inchis. Cica se duce Valcov la o carciuma si ii place de chelnerita. Aia il intreaba: „ce va aduc, domnu’?”. „O bere, dar ce frumoasa esti, as fi incantat sa ne cunoastem mai bine!”. „Hai, dom’le, scuteste-ma!”. Vine fata cu berea si Valcov reia atacul. „Diseara, dupa ce termini programul, n-ai dori sa… ?”. „Lasa-ma, dom’le, nu mai insista!”. La care Valcov scoate un carnetel si ii zice „treaba ta, dar io aici te trec la futute!”.

 

 
loading...
NU RATA SA CITESTI!


Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-02-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!