Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Pedofili si homosexuali de closet, plagiatori si alti intelectuali

Pedofili si homosexuali de closet, plagiatori si alti intelectuali

Autor:

  Teodor Baconschi, pe facebook: “O profesoara <<liberala>> scrie in NY Times un articol numit <<Pedofilia e o boala, nu o crima>>. Si totul merge pe linia cunoscuta: fiind o boala, cu posibile origini genetice, trebuie tratata cu multa grija, pentru a nu-i mai chinui pe saracii pedofili aflati azi intr-o situatie de discriminare, de suferinta psihica, de frica. Autoarea face cateva sugestii pentru modificarea legislatiei americane in materie…” Siguuur, le vom da cate un copil pe seara, sa se intremeze mental!

 

Dar ca sa respectam drepturile omului si sa nu discriminam copiii, nu credeti ca printre  tratamentele  eficace ar figura si juganirea? Cu postarea asta, milogul Elenei Udrea, fiu de scriitor (initial) stalinist, dar talentat si livresc, si-a spalat 8% din pacate. Apropo de scriitori, va prezint un rezumat de moravuri, din “Istoria literaturii romane de azi pe maine (23 august 1944 – 22 decembrie 1989)”, a criticului  Marian Popa. Am rasfoit-o saptamana trecuta. Nu pretind ca am citit-o. Cele doua volume sunt mari si late ca “Istoria…” lui Calinescu, au caracter de litera minuscul si cantaresc (da, le-am cantarit!) 4,9 kilograme. Marian Popa  nu-i un intelectual de spoiala si invoiala din banda Liiceanu – Patapievici, asa ca scrie adevarul.

Homosexuali. “Nu lipseste sansa de facilitare a carierei literare prin relatia homosexuala. Ajunsi in functii de conducere sau influenti fara a avea vreuna, contribuie la inaltarea unor scriitori Tascu Gheorghiu, Ion Negoitescu, Stefan Augustin Doinas, Constantin Toiu, Ion Omescu.”  Prozatorul Sorin Titel ” a murit la 17 ianuarie 1985,s-a zis de cancer; conform altor versiuni, homosexualul ar fi fost  prima victima romana a maladiei SIDA, preluata de la un insotitor de trenuri cu ruta internationala”.  Ion Negoitescu –  “homosexualitate mediocra, experiente pasagere, tipice pentru ceea ce s-a numit homosexual de closet. A redactat un catalog, cu nume, prenume si succinta expunere a relatiei, farmecul textului constand in faptul ca n-a avut relatii cu toti catalogatii, unii fiind fictionalizati compensatoriu si pentru discreditare.”

Smardoi. “Adrian Paunescu fugareste si bate pe M.N. Rusu”. “Cezar Ivanescu il bate pe Virgil Mazilescu, in redactia <<Luceafarului>>, de la Casa Scanteii”. “Primesc palme Dorin Tudoran de la Matei Gavril, Eugen Jebeleanu  de la pictorul Constantin Piliuta, Marin Preda de la Nicuta Tanase. Cezar Ivanescu poarta cu el o ranga, mascata in husa unei umbrele”. “Un bataus  e Octavian Stoica.Printre cei batuti de el se numara Grigore Hagiu, Virgil Mazilescu”. “Ion Nicolescu il face K.O. pe Dan Desliu, iar ucraineanul Stefan Tcaciuc isi gaseste si el saci vii de antrenament.”

Curve puse pe parvenire si nimfomane. “Vasta este categoria femeilor ajunse scriitoare prin intermediul sexualitatii: s-ar putea sustine ca nu foarte multe din scriitoarele acestei epoci ar fi publicat ceva sau ar fi publicat atat de mult fara acest voluntar sau obligatoriu obol. Contributii in lansarea unor scriitoare au multi, dar nu in ultimul rand George Ivascu, Al. Piru, Marin Preda, Nicolae Manolescu, Nichita Stanescu”. ” Numele retinute de istoria literara in dreptul Ninei Cassian ( cap de cal si corp butucanos) formeaza totusi o minoritate in raport cu golanii bucuresteni, lipovenii si marinarii Marii Negre, intrati in colectia sa de circa 1000. A orientat cabale contra celor care au refuzat-o”.

Plagiatori. Marian Popa pleaca de la controversatul caz Eugen Barbu, trece pe la Corneliu Stefanache sau Chiril Tricolici si ajunge la  “Mircea Cartarescu copiaza un pasaj din traducerea romanului <<Tristram Shandy>> de Laurence Sterne, pe care-l monteaza intr-un poem inclus intr-un volum elogiat de Nicolae Manolescu”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!