Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Pe Iohannis nu-l intreaba nimeni despre sex?

Pe Iohannis nu-l intreaba nimeni despre sex?

Autor:

Tache, “National”, 7.09.2016. <<Pe 17 martie 2004 se declansa Operatiunea „Christ”. Anchetatorii au incarcat cateva camioane bune cu materiale pornografice inregistrate in ceea ce procurorii numeau drept „studiourile MISA”, filme destinate in buna parte trimiterii peste hotare. De altfel, dupa cum sustin in exclusivitate pentru „National” anchetatorii care au fost implicati in operatiunea „Christ”, imediat dupa ce dosarul a avansat periculos de mult, presiunea externa pentru a se inceta cu extinderea dosarului s-a accentuat, fiind una fara precedent. Aceleasi surse sustin ca itele intregii afaceri duceau si la alte nume care pe atunci nu erau chiar atat de „grele”, precum cele ale lui Dacian Ciolos, Raluca Pruna sau Cristina Guseth, asa ca ancheta a fost lasata mai moale>>.

 

Felicitari presei, care a rostogolit, ieri, un articol aparut, in urma cu jumatate de an, in “National”! Totusi, Cristina Guseth fara Monica Macovei? Ma indoiesc ca o spirala de calitate, o cascada spirituala si sarata, s-ar putea realiza fara preotesele siameze ale anticoruptiei. Dincolo de malitii, mi se pare suspect interesul de a-l atrage pe Ciolos, in doar cateva zile, in speculatii legate de zona bracinarilor, cum se zice acasa la Julien, in Ardeal. Saptamana trecuta, Andreea Esca si-a pus o bluza pe care era aplicat un fluture cat capacul de veceu si l-a intrebat pe Ciolos cand face sex. Dimineata sau seara? Doamna Esca, ati fentat chiar si minima politete! Nu-i frumos sa-l chestionezi pe teme de sex pe un… V-ati fi asteptat sa scriu “pe un premier sobru”. Nu. Nu-l tarasti pe un teritoriu cu iubi-iubi si amorasi pe un domn cu obrazul ca o scoarta de copac, desi acesta e de meserie horticultor si se pricepe (macar teoretic) la polenizare. Din cate am inteles, doamna Ciolos s-ar fi integrat cu pasiune in absolut, iar Julien ar fi fost cel mult chibit pe langa spirala cu lichid galbui si magic. Oricum, Ciolos n-a avut nevoie de MISA ca sa arunce galeti cu urina peste un popor care nu l-a votat.

Iar intrebarea doamnei Esca devenea cu adevarat atractiva daca ii era adresata lui Iohannis. Nu de alta, dar am auzit ca sasul elocvent ca un Trabant ar sta foarte prost la capitolul demaraj.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!