Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » O geniala de la Realitatea TV poate preveni cutremurele

O geniala de la Realitatea TV poate preveni cutremurele

Autor:

Denise Rifai, camerista de tocsou la Realitatea TV, a intrebat daca nu putea fi prevenit cutremurul din Nepal. Ba da, draga, dar inca mai lucram la eclipsele de soare, ca avem relatii. Norocul tau in viata a fost ca ai dat de oameni influenti, ca Rares Bogdan si Gusa. Daca nu erau ei, acum te barbiereai. Mister Bean de Cluj si geostrategul Cozmin aranjeaza orice. Capabilii astia doi vor preveni si menopauza ta. O sa-ti faca rost de o pereche de fudulii si gata, te-ai scos, Denise! Dar inainte vor organiza o dezbatere (serioasa, neaparat serioasa) la Realitatea TV, cu invitati geniali. Tot de la Cluj, normal. Vasile Dancu si Ioan Rus, acesti zei ai banalitatilor rostite solemn. Dancu se crede de la Dimitrie Gusti in sus, dar el e sociologul Vasilica, iar Rus e un erudit din categoria Manamana Paptibidibi.

 

Denise, daca am exagerat, te rog sa nu pui la sufletelul simtitor! E loc si de mai rau, in televizie. Sorina Matei, de pilda, a zbierat luni intregi in geamul B1TV, pe Calea Victoriei. „Dom’le, de ce ai furat, dom’le, nu ti-e rusine, dom’le?”. Fanus Neagu avea o vorba. „Cutare e cel mai prost om care a calcat vreodata pe Calea Victoriei”. Sorina e cea mai hapciupalitica vietate care a lucrat vreodata pe Calea Victoriei. Si am cunoscut multe chelnerite din zona.

 


2 comentarii to O geniala de la Realitatea TV poate preveni cutremurele

  1. Lute

    Genial ! Am ras de s-au declansat alarmele-n parcare.

  2. GHEORGHE

    D-le Boanchis, explicati-i retardatei aleia ca s-ar fi putut preveni cutremurul din Nepal cu conditia ca Nepalul să fie capitala Frantei, iar Franta sa fie la poalele Manasturului de unde isi buciumeaza Rares Bogdan prostia.


Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-11-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!