Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Nu, nu s-a terminat Craciunul de marketing!

Nu, nu s-a terminat Craciunul de marketing!

Autor:

E sfarsitul lui decembrie, dar Craciunul de marketing inca ne asasineaza  in mall-uri, la radio, in reclamele de la televizii.

 

La radio, cel putin, a fost si a ramas ingrozitor. Deja m-am resemnat cu gandul ca si nepotii copiilor nascuti in 2020 ii vor asculta pe Banica Jr., pe Stefan Hrusca si pe pastramioara sensibila Fuego. Hrusca  nu mi se pare foarte daunator. E un batranel pletos si excelent listat la bursa colindelor. Are o singura vina, il auzim de 63 de ori pe zi, dar nici aia nu-i apartine, ca nu se difuzeaza singur. Daca mai traia Adrian Paunescu, Hrusca ar fi putut sa-si diversifice repertoriul la anul, ca avem Unirea din 2018

Altul mi se pare cel mai jenibil cantacios de cozonac. Horia Brenciu. Rectific. Am fost baiat prea bun cand l-am facut cantacios de cozonac. El e un cozonac cu sorici si mai ramane loc si de piftie. Cere 5.000 de euro ca sa dilibadeasca prost ce se aude bine si gratis pe YouTube. Brenciu n-are repertoriu, rage cover-uri. Un mare scriitor zicea ca nu-i grav sa-ti vinzi sufletul diavolului. Grav e ca nu vei gasi un diavol care sa ti-l cumpere. Un alt mare ziarist (cred ca N.D. Cocea, povestit de Jurgea –Negrilesti, dar nu garantez) spunea ca nu-i grav sa-ti vinzi constiinta. Grav e ca vei lua un pret mic. Daca ai primi pretul corect, n-ar mai exista probleme economice. Brenciu  si-a vandut dexteritatea parodica la pret de talent si creatie, incasand de mii de ori mai mult decat merita. Am auzit ca mercurialul cozonacului cu sorici ar fi de la 5000 de euro in sus. Cantaciosul lansat pe holurile si in lifturile de la TVR, unde ii distra pe bugetofagi, salta sume uriase ca sa-i convinga pe romani ca sunt mai prosti decat ii considera pana si detractorii lor traditionali. Iar aceasta prostie n-ar avea valoare, daca n-ar fi institutionalizata. In urma cu niste ani, Brenciu a fost desemnat ambasador cultural al Brasovului. Felicitari! Biserica Neagra mai trebuia parlita o data. Acum miroase a sorici.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!