Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Neopropagandistii au mai invatat un cuvant

Neopropagandistii au mai invatat un cuvant

Autor:

Ziaricii si neopropagandistii sunt fiinte rudimentare, care stiu opt-noua cuvinte si l-au invatat pe-al zecelea. “Nefrecventabil”. Ia sa devin eu nefrecventabil!

 

Daca te iei de cretarii care se foreaza la marmelada si vor sa se casatoreasca (scarbosul si scabrosul, lubricul si limbricul jucand Perinita), esti nefrecventabil. Asa te acuza niste mimetici cu plozi acasa, care avanseaza prin updatari, nu prin acumulari. Au fost si ei de doua ori la Targul de Carte si gata, sunt culti, fiindca au plecat de la Romexpo (inaugurat in anii ’60, cand s-a incheiat cooperativizarea, in prezenta lui Tudor Arghezi) cu o punga plina cu volume motivational-corporatiste. Prostoboii au ajuns si la Amsterdam, fara sa inteleaga ca Rezervatia Red Light District este perfect hasurata si monitorizata, fiind folosita ca ventil social, dar si ca obiect de studiu la microscopul sociologic.

Aceiasi propagandisti te fac nefrecventabil si daca spui ceva despre anumiti atleti ai Justitiei. Avangardistul, dar si proletcultistul, M. H. Maxy avea o lucrare intitulata “Muncitorii repara uneltele taranilor”. Azi, neopropagandistii spala in presa aberatiile din Justitie. In aceste zile, a intrat la “Unitatea Nufarul” a agitatorilor o sexagenara cu parul de culoarea parchetului. Nu voi da numele bugetarei de lux, pentru ca toate butoanele sunt in manichiura ei avariata de ciocanul cu care bate in masa Justitiei. In orice aparitie publica, doamna magistrat isi infige pedichiura in limba romana. Se coafeaza cu stil. Precum o descarcatoare de pepeni din remorca. Are niste sprancene de pus la oferta: doua maturi din paie la pret de una, dar mai bine cumperi o perie de sarma. Sa presupunem ca n-ar fi un om rau. Desi este. Totusi, considerati ca o judecatoare, care arata ca o nasa la o nunta din Urziceni, poate avea discernamant?


1 Comentariu la Neopropagandistii au mai invatat un cuvant

  1. jiji

    mesterica(cu sula mica)ti-e frica bagabontule,altfel i-ai da un nume fimeii si te-ai bate cu ea in justitie;asa ca mai bine scuipi si fugi,cam nasol tataie.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!