Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Neodogmaticii romani infiereaza cu manie bolsevica in numele Americii

Neodogmaticii romani infiereaza cu manie bolsevica in numele Americii

Autor:

Am un prieten, la Ploiesti. Lucreaza la o firma de curierat si aduce marfa la benzinariile de pe centura Capitalei. Ma suna mai mereu si imi zice ca a venit la Bucuresti. L-am intrebat cand a fost ultima data pe Calea Victoriei. „In 2012”. Altfel, se lauda ca-i toata ziua prin Bucuresti. Pana la urma, are dreptate. Fiecare cu Bucurestiul lui.

 

Cam la fel e cu America. Unii inteleg prin America Hollywood si dolari. Propagandistii considera ca SUA inseamna guvernul bruxellez (capitala Americii romanesti nu e Washington), Alina Mungiu, indicatiile de la ambasada si electriciana semi-analfabeta care era sa ajunga sefa peste judecatori si procurori. O cunoasteti. E anti-Rusia, dar are un chip de radio sovietic. De sub freza de carcasa de lemn a neodogmaticei ar fi iesit milioane de ani de puscarie pentru patronii romani. Nu stiu daca ati observat ca atunci cand ii aperi pe patronii romani devii omul Moscovei. Talharii si pedofilii sunt eliberati, dar patronii romani trebuie sa stea la parnaie, ca asa vor neotovarasii care ling in cur multinationalele, aceste sovromuri updatate, unde sedinta PCR se cheama team-building.

In numele Americii, propagandistii bastinasi infiereaza cu manie bolsevica. „Tu esti cu Rusia, esti cu Rusia!”. Da, ma, esti la un colt sa te dai cu Rusia, cand te invata Alina Mungiu sa-ti cresti copiii. Repet. Copiii si Alina Mungiu. Vedeti scena? Copiii si Alina Mungiu. Inca o data. Copiii si Alina Mungiu. Nu-i suficient. Copiii si Alina Mungiu. Alino, tu cand ai ramas gravida? Te anunt cu delicatete ca sarmalele nu se pun la socoteala. E un conflict nasol intre maternitate si abator, doar Bruxelles-ul il poate media. Va propun o experienta. Haideti s-o ducem pe Alina Mungiu sa viziteze o gradinita. Retractez. Scuzati-ma. N-am avut intentia sa va ingrozesc.

Apropo de copilasi. Copiii bolnavi, toti copiii bolnavi din Romania, de ce nu sunt tratati in strainatate, pe banii Statului? Au vreo vina ca n-au invatat muzica rock? Pentru rockeri  s-au gasit bani. Foarte bine, m-am bucurat, bravo, bravo, tehnocratilor! Dar dati bani si pentru copii, chiar daca parintii n-au iesit in strada!    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!