Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Neavenitii din FRF compromit munca lui Hagi

Neavenitii din FRF compromit munca lui Hagi

Autor:

Hagi este singurul om din lume care a fost campion ca fotbalist, antrenor si proprietar de echipa, iar istorioarele despre Tribunalul de Arbitraj Sportiv sunt doar amuzante. Gigi Becali a jucat spectaculos la cacealma, dar nu trebuie blamat, pentru ca isi apara interesul. Exista vinovati certi pentru aceasta situatie, iar acestia nu sunt la LPF, cum insinueaza domnii ziarici, ci la FRF. Pe puncte!

 

1. Numaratorul de cornere Andrei Vochin a intoxicat publicul ca vineri dimineata ar fi fost la FRF cineva de la Liga, ca sa discute despre eventuale modificari ale regulamentului. Minte! Nimeni de la LPF, mergand pe linie ierarhica de la Iorgulescu pana la ultimul sofer, nu s-a dus vineri la FRF. Sa prezinte politrucii lui Ciurli Burli o secventa, una singura, cu vreun oficial LPF in vizita la FRF, fiindca au camere de filmat si in veceuri!

2. Buratino Vochin are o problema cu (lipsa de) concordanta a actiunilor. Gigi Becali a iesit primul cu gogoasa asta, dar a facut-o vineri seara. Vineri dimineata, repet, n-a vorbit nimeni din fotbalul romanesc despre asa ceva. De ce conducatorii Stelei nu s-au exprimat in vreun fel toata saptamana dinaintea meciurilor?

3. In sezonul 2015-2016 a fost o situatie similara in play-out, intre CSMS Iasi si CSU Craiova. A avut castig de cauza CSMS Iasi, exact in aceleasi conditii de acum, iar CEx al FRF a omologat clasamentul. In CEx al FRF era si V. Argaseala, reprezentantul Stelei. In consecinta, stia regulamentul si daca n-a protestat in vreun fel inseamna – logic, e la mintea Memelusului – ca a fost de acord ca aceasta competitie sa functioneze in matricea actuala. Asa se procedeaza in toate campionatele din lume (si nu doar de fotbal) cu faze multiple. Conteaza rezultatele din ultimul act.

4. Daca dorea sa schimbe regulamentul, FRF trebuia sa lucreze pe tema cu juristii ei. N-a facut-o. Mai mult, anul trecut, in Liga a doua, competitie organizata de FRF, s-a aplicat acelasi regulament. De ce nu l-a modificat FRF, daca l-a considerat “ambiguu” (citat din insipidul Vochin)?

5. FRF are mari probleme cu legea. A inregistrat deja Bilantul la Ministerul Finantelor, fara aprobarea Adunarii Generale, care va avea loc abia pe 27 mai. Organele Statului aud?    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!