Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Mitingul PSD, o rusine!

Mitingul PSD, o rusine!

Autor:

Zevzecii fricosi, apucatorii taciturni din PSD insista, insista, insista in prostia dragnista de a face miting de zarzavagii.

 

Nu le iesea nici fesenistilor, in ’90, cand au scos sloganul “Iliescu apare, soarele rasare.” Ceausescu nu fusese glorificat asa, in raport cu zeitatile pagane. PSD e un partid de sacose, de “ce-i in punga aia?” “E goala, ia doua!” Sau de – am mai scris-o, s-a intamplat intr-un sat din Dobrogea – “fiecare alegator va primi un adidas, de piciorul drept. Daca ies primar, va dau si stangul!” Eu nu suport tefeloazele pentru ca sunt tortionare. Dar nu se compara cu pesedistii din teritoriu, care au in gura mai putini dinti decat vocale. Daca la mitingul PSD se vor aduna 30.000 de descleiati, Capitala va fi blocata de autocarele care ii vor aduce.

Presupun ca vor participa si 1000 – 1500 de pesedisti parveniti. Rudele si slugile baronilor, secretare si functionari si alti sinecuristi din primarii. Niste toparlani care innegresc gulerele camasilor albe si le coclesc pe incheieturi curelele unor ceasuri scumpe. Va fi ceva de toata scarba.

Ar fi trebuit atrasi oameni fara legatura cu taranul Dragnea, taranca Dancila, taranii taranului Dragnea si taranii tarancii Dancila, era nevoie de oameni care s-au saturat de represiune, de oameni care ii dispretuiesc pe securisti si pe useristi, de oameni care detesta tefeloazele incremenite in cateva clisee (“Va vedem”, “Coruptia ucide” si alte sparcaieli), de oameni revoltati pentru ca propagandistii acuza, hartuiesc si tortureaza medicii, de oameni care nu mai suporta sa fie injurata Biserica Ortodoxa si sa fie ovationate minoritatile sexuale.

Da, as avea multe de spus! Astazi, doar cateva randuri despre Biserica si despre doctori. Ii tot faceti spagari pe preoti. Arhiepiscopul Pimen al Sucevei (cel care l-a readus in Romania, in 1992, pe Regele Mihai) a cerut, imediat dupa revolutie, ca Statul sa retrocedeze Bisericii Ortodoxe toate proprietatile confiscate de comunisti, urmand ca Biserica sa-si plateasca angajatii clerici si laici din proprii bani. De ce nu s-a intamplat asa?

Inainte, cand se vorbea despre un medic, se zicea “e doctor bun, medic primar sau doctor in medicina, a salvat nu stiu cate vieti, e un Dumnezeu al salilor de operatie!” Azi, cota medicilor creste daca sunt chemati la DNA. “E doctor bun, a fost si la DNA, l-am vazut io in catuse, la TV!” In tarile stapane pe destinul lor, marii doctori, artisti, sportivi, ziaristi sunt tratati cu deferenta. Considerati ca nu-i normal? Dar e normal sa existe judecatori si procurori vedete? Sau sa dea lectii de cinste atarnatorii lui Soros? Pentru mine, un primar bagat “la beci” e mai cinstit decat un activist platit de Soros. Am precizat: un activist. Nu am nimic cu artistii care au luat burse Soros, desi puteau si ei sa considere ca bursele alea nu-i obliga politic.

Dragnea, Dancila, sa mergeti voi si taranii vostri la mitingul care va fi o cicatrice rurala pe obrazul unei Capitale!    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!