Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Mihai Stoica. Memelusul

Mihai Stoica. Memelusul

Autor:

Memelusul. Eu l-am poreclit Memelusul. L-am mascarit in toate felurile. „Scrumbia de Galati care vrea sa se califice la categoria jigodii de Bucuresti”, „Ioana Tufar de Galati, despaducheata la Bucuresti”. L-am acuzat ca „sarea gardul de la Sidex cu tabla ondulata in spate”, ca „a devastat piscicultura nationala”, ca se pricepe atat de bine la fotbal, incat „a brevetat sistemul vraiste-razna-muci”.

 

Toate astea le-am scris pana la cutremurul din 4 martie 2014, cand Memelusul a fost condamnat cu executare, desi procurorii cerusera cu suspendare. De atunci, i-am luat apararea de cate ori s-a ivit ocazia, in timp ce lichelele care statusera la masa lui il injurau, iar naparstocii de pe Facebook repetau gluma cretinoida „atentie, Meme, sa nu-ti scape sapunul, la dusuri!”. Memelusul a avut, in presa, si prieteni care s-au dus sa lucreze alaturi de noua conducere a federatiei, adica de veleitarii care au profitat (si) de incarcerarea lui. Cel mai mult ma distrau obiectivii care debitau lozinci din categoria „in fata legii, Messi si Arhire sunt egali”. Absolut, absolut! Nu ma intrebati cine-i Arhire, ca habar n-am, probabil ca e un fotbalagiu pe care Memelusul l-a transferat sau nu l-a transferat sau a vrut sa-l transfere, Arhire, auziti, Arhire, doi ani executati pentru Arhire!

In astfel de situatii, deontologii previzibili isi incheie articolul cu un mesaj constructiv, eventual moralizator. Nefiind prieten sau coleg cu prostoboii, n-am niciun mesaj pentru Memelus. Altceva mi se pare interesant. Mihai Stoica a intrat in puscarie dupa o ancheta (foarte izbutita, nu m-am indoit o clipa!) a lui Tolontan si a iesit cu o zi inainte ca acelasi Tolontan sa puna in discutie etica judecatorilor romani.


3 comentarii to Mihai Stoica. Memelusul

 1. dihorul

  Mă îndoiesc de faptul că nu știi cine e Arhire dar dacă chiar nu știi ori te faci că nu știi și mă lași pe mine să-l înjur, ei bine, Arhire e un securist de la Iași, tot din fotbal, un fel de comentator sportiv, cu niște funduri de sifon la ochi. Un bou . Felicitări și te citesc cu mare drag.

  • geo

   prietene, esti prost informat! e vorba de Arhire ,fost fotbalist la Otelul si Poli Iasi !

 2. petru

  Oare cu cat se platesc laudele?


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!