Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Memelusul n-a inteles nimic, nimic, nimic din ce i s-a intamplat!

Memelusul n-a inteles nimic, nimic, nimic din ce i s-a intamplat!

Autor:

Memelusul (Stoica Mihai) n-a priceput nimic din ce i s-a intamplat. Vanitosul proaspat eliberat nu s-a putut abtine. A dat un interviu. Intr-un fel, e de inteles. Are fibra intelectuala si morala subtire.

 

Problema e ca a dat interviul in „Gazeta Sporturilor”. Putea vorbi cu oricine, cu oricine, cu oricine, mai putin cu GSP! Amintiti-va cine a publicat ancheta de unde a pornit totul! La cata minte ii ocupa capul, Memelusul isi va gasi scuze. Proaste. Ii furnizez eu una, cat de cat acceptabila, ca el nu are de unde s-o stie. Spune, ma, Meme, ca l-ai citit in parnaie pe Vulcanescu si ti-a placut indemnul lui — „sa nu ne razbunati” — rostit pe patul (pe priciul) de moarte! Dar ce pretentii sa ai de la un jenibil care a zis ca se informeaza de pe internet? Eu, de fiecare data cand vin cu vreo pilda culturala, incerc sa fac in asa fel incat sa nu fie de pe internet, sa se regaseasca doar in carti. Si imbogatesc internetul cu lecturile mele, lua-v-as internetul in pardon! Meme, baga-te repede pe internet, scobeste internetul si vezi care dintre Vulcanesti a spus „sa nu ne razbunati!”, inainte sa moara in puscarie! Mircea sau Romulus? Internetistule, inteligentule! Corporatist nu te faci? Modernule! Povesteste-le domnilor ziarici si fotbalagii ca ai fost la un team-building intensiv, de doi ani!

In alta ordine de idei, am castigat, pe fond, procesul cu fiinta despre care se povesteste ca ar fi fost plasata la conducerea FRF. Multumesc Instantei fiindca a inteles ca n-am cum sa pierd in fata unei persoane careia nu i-am scris niciodata numele. Domnu’ propagandist, faceti recurs, ca are federatia bani, ati produs mult pentru institutie! Avocatii ii platiti din buzunar? Da sau nu? Recunosc, insa, ca am avut ceva emotii. O sa va explic de ce. Cu Anamaria Prodan nu mi-a fost frica, desi urma sa aiba ea castig de cauza. Am de dat 3.000 de lei. Atat a considerat Instanta ca valoreaza onoarea doamnei. Probabil vom face recurs. Si eu, si ea. Dar eu si Anamaria Prodan suntem doi oameni de pe strada, doi oameni pe spezele lor. Ea isi apartine ei si familiei, eu imi apartin mie si familiei. Altii nu-si apartin lor.

Memelusule, tu ai priceput ceva din alegatiile mele? Considera-le aberatii, ca-i mai simplu! Nu-ti bate capul, Memelusule! Le-ai dat interviu alora care te-au infundat, incredibil, incredibil, incredibil! Ce iertator, ce generos, ce christic esti! Prostovane!    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!