Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Marea sansa pe care a ratat-o LGBT

Marea sansa pe care a ratat-o LGBT

Autor:

Organele vigilente puteau sa mai amane capturarea Elenei Udrea, pentru ca se suprapune cu referendumul pentru Familia Traditionala si deturneaza atentia electoratului.

 

Mi-am recitit ultimele texte despre referendum. Daca le va mai parcurge cineva (chiar cineva care gandeste azi ca mine si nu se sfieste sa marturiseasca) peste 10-15 ani, acel cineva o sa exclame “ba, dar inapoiat erai!” Mi-am asumat asta si chiar am avut, in urma cu niste ani, experienta ce vi se pare ca o anticipez. In 2005, am vazut Homomonument, un triunghi de marmura pe un canal din centrul Amsterdamului. Monumentul era plin de flori “in memoria homosexualilor care s-au jertfit”, iar grupul nostru de romani ranjea. In 2025, homosexualii vor avea statui si in Romania. Dar nu pentru merite artistice sau stiintifice. Ci pentru ca sunt homosexuali.

Dupa iesirea la vot sau boicotul de la sfarsitul acestei saptamani, toata lumea va pierde. Acest referendum nu a generat nimic bun si o scrie un om care se va duce la referendum si va vota DA. Pana la urma, un individ e la fel de bun ca dragostea pe care o genereaza, la fel de mare ca respectul pe care il genereaza, la fel de puternic ca frica pe care o genereaza. Noi suntem la fel ca ura pe care am generat-o. Schimonositi, suntem schimonositi, ura ne-a schimonosit. Dar asa sunt razboaiele, nu-i nicio noutate.

Iar comunitatea LGBT a ratat o mare sansa. In toata campania asta electorala, activistii gay n-au reusit sa propulseze macar un personaj credibil – de personalitati nu poate fi vorba – care sa-i puna pe ganduri, nu neaparat sa-i convinga, pe oamenii din familiile normale. Un personaj care sa lupte impotriva a ceea ce homosexualii numesc prejudecati. Un personaj care sa faca acceptabila notiunea de cuplu gay. Un personaj care sa transmita “nu vrem sa fim luati de saltimbanci, nu vrem sa fim ostentativi, vrem doar siguranta.” Ei vorbeau despre tatal betiv, mama curva, copilul batut si alte tampenii. Si le-ar fi fost atat de simplu, si s-au cheltuit atatia bani (cine a platit?) pe firme de consultanta si de publicitate, adica pe niste escroci gomosi, sterili si vitezomani la preturi! Daca ma intrebau pe mine, ii rezolvam ieftin si intr-un minut. Un telefon, o mie de euro pentru mine si le salvam cateva sute de mii de euro. Le spuneam clar: “Nu va complicati, nu filozofati! Copiati la virgula campania electorala facuta de Emmanuel si Brigitte Macron, alt cuplu neconventional. Sigur, Emamnuel si bunica sexy stiu literatura multa, voi nu stiti deloc, dar uitati-va la filmele documentare pe care le-au facut francezii despre ei! Zvapaiata (ii permite si etatea) Brigitte e dintr-o familie de ciocolatieri celebri, la a cincea generatie, cu pravalie langa catedrala din  Amiens, primul ei sot era bancher, doamna profesoara (de moralitate) avea trei copii, legatura cu Macron a scandalizat comunitatea burgheza si catolica din orasul conservator aflat in nordul Frantei, dar femeia a luptat 20 de ani si azi e la Elysee! Copiati la virgula ce a facut Brigitte, ca o duce capul pe cucoana!” De unde atata minte? Consultantii escroci si publicitarii drogati au trimis la televizii gheisori melancolici, iar poporul s-a distrat.

Doua idei si despre psihoza Roexit. Nu va fi niciun Roexit. Noi nu suntem Anglia, ca sa ne permitem exit. Sau Elvetia, care n-are nevoie de UE. Noi suntem foarte departe economic si de Turcia, pe care o injura propagandistii. Un prieten, om de afaceri, merge saptamanal la Istanbul. Povestea, vine povestea! “Am o superstitie, mananc la acelasi restaurant, ca sa-mi mearga bine. Ma costa 120 de lire turcesti. Pretul e acelasi, de acum trei ani, cand erau trei lire la un euro. Acum sunt sapte lire la un euro, dar tot 120 de lire platesc. Furnizorii de carne si legume au pastrat preturile, patronul nu scumpeste.” La noi ar fi dezastru pentru veniturile populatiei. Dar nu vom avea Roexit, fiti siguri ca nu vom avea! Si daca am avea, nu s-ar tira toate companiile straine de aici. Le place de noi, fiindca spargem toti banii pe consum. Dar stiti care cred eu ca ar fi prima companie care ar pleca? Dacia Renault. Si asta spune totul despre destinul Romaniei.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!