Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Mama lui Stefan cel Mare in Piata Victoriei

Mama lui Stefan cel Mare in Piata Victoriei

Autor:

Tinerii frumosi si liberi tasnesc duminica (din statia de metrou) in Piata Victoriei ca leurda si spanacul din pamant, din iarba verde.

 

E primavara. Leurda vitejilor din Centrul Vechi creste in Olanda. In 1990, in Piata Universitatii se striga “Jos Securitatea!” si “Cu noi e Dumnezeu!”. In 2017, in Piata VIctoriei, represiunea si decrestinarea sunt aplaudate in numele valorilor occidentale. Aceste mitinguri sunt necesare Romaniei ca denuntul si inregistrarile telefonice. Nerespectarea Drepturilor Omului si faptul ca avocatii n-au putere/influenta/sansa/rol in procesele penale constituie motive de sarbatoare in Piata Victoriei. Am cunoscut zeci de oameni condamnati, vinovati sau nu, pentru infractiuni economice. Va garantez ca sunt mai spirituali decat agitatorii feroce de la corporatii. De o mare apreciere (mai corect ar fi “de o larga apreciere”) se bucura, in Piata, si minoritatile sexuale. Mi se pare normal. Homosexualii sunt parintii fondatori ai natiunii romane. Pe mama lui Stefan cel Mare o chema Vrancioi si-avea o juma’ de coi.

V-am scandalizat? Atunci sa accelerez. Am un salut si o rugaminte pentru electorat. Le transmit complimente celor care, in primul tur al alegerilor prezidentiale din 2014, i-au votat pe Iohannis, Ponta, Udrea si Vadim. Pe neostalinistii care au avut atata inteligenta incat sa o stampileze pe Monica Macovei ii rog sa nu citeasca textele mele. Si sa ma considere “nefrecventabil”. Cum, nu stiati? Inchizitorii constipati mesteca si ei purgativul asta  – “nefrecventabil”. Si sunt mandrii pentru ca “Europa ne felicita fiindca ne aflam pe primul loc la anticoruptie”. De fapt, Europa se distreaza cu noi. Cand au cazut regimurile comuniste din Est, noi am fost, cronologic, printre ultimii, dar am recuperat prin cruzime. Dupa 6 luni am facut Mineriada. Pana in 2010 eram considerati coruptii UE. Acum suntem fruntasi la catuse. Am depasit planul la umplut spatiile de exterminare. Repet, Europa se cracaneaza de ras. Ne priveste si zice “Or fi ei retardati, asta e, stau prost cu sincronizarea, dar compenseaza prin eroism. Romania e un exceptional teren pentru experimente. Fraierii tin la tavaleala, sunt slugarnici in fata musafirilor si sangerosi cu ai lor”. Pacat ca strainachis nu stiu cat de buni suntem pe facebook. Daca s-ar da Premiul Nobel pentru glumite si panseuri de maximum doua randuri, Romania ar avea cinci, sase milioane de nominalizari.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!