Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » LGBT ii discrimineaza pe majoritari

LGBT ii discrimineaza pe majoritari

Autor:

Fiind frumoasa ca Meryl Streep si talentata precum Cezara Dafinescu in palton, o panarameza de actrita din Cluj s-a crezut ceva intre Sarah Bernhardt si Ioana d’Arc si a navalit in mijocul marsului organizat de heterosexualii din Cluj. Dar nu calare pe matura, ci pe bicicleta.

 

Precizez de la inceput ca mi se pare degradant ca heterosexualii sa apere firescul la un mars. Actiunile astea sunt pentru exhibitionistii prin definitie si pentru caraghiosii platiti de oengeuri, care se filmeaza cand rostesc apodictic “nu-i frumos sa aruncati peturi in padure!” Extraordinici, ce au descoperit ei! Dar nesimporcirea de care a dat dovada entuziasta din Cluj merita cateva randuri. Din cate am inteles, n-are talent nici cat sa imite un scheunat de maidanez in desene animate. La cat sunt de fixate filmele romanesti pe palavre conjugale in bucatarie(cate 10 minute in care nu se intampla nimic si se aude cum curge apa de la chiuveta peste un munte de vase imputite), i-as propune unui regizor aureolat la Cannes s-o distribuie pe Bul(e)andra din Cluj in rolul scartaitului de usa. Si pe urma s-o trimita sa dea din falci ca ghena de gunoi, cand arunca vecinul de la cinci sticle goale pe toboganul metalic. Daca ar fi fost deranjati ciudatii de la marsul LGTB, pe eventualii agresori s-ar fi pus eticheta de teroristi si ar fi ascultat toata tara ” ce zice Bruxelles” ca pe Radio Moscova. Ii numesc “ciudati” pe defilangiii LGTB pentru ca le e rusine cu ei chiar si homosexualilor autentici, care au de aparat bani, cariere, reputatii si se dovedesc foarte discreti. Aceia sunt homosexuali de apartament, de vila, de privilegii si de mistere. La marsul LGBT se duc “homosexualii de closet”, cum le zicea criticul Marian Popa. Daca tot am inceput cu actrite proaste si filme la fel de proaste, atunci sa insistam cu filme proaste, proaste. In filmele foarte, foarte proaste, personajul principal face introspectii in oglinda. Se hlizeste, isi trage palme, isi trimite bezele, isi admira muschii, se cearta singur ca n-a fost suficient de ferm in nu stiu ce situatie, e ceva ridicol, ridicol, de un ridicol fara recurs! Aduceti-va aminte de Stefan Banica junior (omul chiar n-are nici o legatura cu homosexualii, nu vreau sa-i aduc vreun prejudiciu, aici e vorba doar de un film) in “Liceenii”, cand isi reprosa, in fata oglinzii, ca a gresit piesa la strung, in orele de practica in uzinele patriei! Participantii la marsul LGBT sunt niste vietati in curs de formulare, care stau cu orele la oglinda si, in loc sa se barbiereasca, se epileaza, se dau cu creme si se intreaba in ce masura sunt ei gagici. Si fiindca au nevoie de confirmari – fuga, fuguta la marsul LGTB!

Cand homosexualii erau bagati in puscarii, eu le-am luat apararea, in timp ce multi dintre avocatii lor de azi taceau. Era “in trend” sa taci. Mie mi se parea aiurea sa-i bage la parnaie. Cand i-am vazut ca se tin de mana pe strada, m-a deranjat, dar am trecut peste. Acum, cand vor sa-si legalizeze legaturile, ma opun, pentru ca pasul urmator e sa adopte copii. Si nu sunt vreun vizionar, asta-i logica faptelor. UE, cati dintre homosexuali sunt si pedofili? Hai, UE, scoate statististica, pentru ca sigur o ai!    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!