Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » La FRF, Daum castiga un milion de euro in 15 luni!

La FRF, Daum castiga un milion de euro in 15 luni!

Autor:

Renunt, azi, la fentele cu “supremul numarator de cornere” (Vochin) si “lupul cu mustata pudrata” (Daum). Cognomenul “Ciurli Burli” nu-l voi evita, pentru ca eu am investit in micul politruc, am vrut sa-l educ, iar nerecunoscatorul m-a dat in judecata. Cu toate ca am castigat, il consider pe Ciurli Burli un esec personal. Dar mai incerc. Mai jos, cateva consideratii si dezvaluiri.

 

Greaua mostenire. Apasatoare, intr-adevar! Ciurli Burli a gasit sase milioane de euro in cont. Mircea Sandu a schimbat legislatia comunista in una democratica (acum legislatia risca sa devina neosovietica), a adus, in Romania, finala Europa League, Campionatul European de tineret, a fost coautor la sase calificari la turnee finale de seniori si a trecut de preliminarii, in perioade distincte, cu toate, absolut toate nationalele de juniori. Ciurli Burli le-a ratat, cu dezinvoltura si gratie, pe toate. In ’90, FRF n-avea nimic. Sandu i-a facut patrimoniu – Casa Fotbalului, Mogosoaia, Buftea, aceste proiecte finalizate fiind in paragina, din 2014 incoace. Joi e sentinta in cazul “Dezafilierea Craiovei”. Sper ca Statul de Drept sa nu abata atentia de la Ciurli Burli, comitand un abuz impotriva lui Sandu si a lui Dragomir, intr-un proces in care Mititelu a declarat (si s-a consemnat!) ca procurorul DNA l-a invatat sa nu se adreseze TAS, ci Tribunalului!

Urechism si risipa de milioane de euro, in FRF. Se stie ca Daum castiga jumatate de milion de euro pe an. Fals! Castiga un milion in 15 luni, din august 2016 pana in noiembrie 2017. Secundul neamt al lui Daum salta 10000 pe luna. Fiul lui Daum, cameramanul in care se rateaza un Spielberg, ia 60000 de euro pe an. Iar preparatorul fizic din Grecia, acel geniu avangardist care i-a pus pe fotbalisti sa traga autocarul, legati cu sfori, ia 3000 pe luna, desi e kinoterapeut, nicidecum preparator fizic. Vochin ne-a pricopsit cu palicarul! Un preparator fizic baga in forma sportivii de performanta. Un kinoterapeut ii ajuta pe bolnavi sa se recupereze. Grecul lui Vochin nu-i bun nici sa revitalizeze sarmalele din Divizia C, dar ar fi indispensabil (in sens de lenjerie intima) la Techirghiol, sa dea baba cu namol! Tot enciclopedicul Vochin ( “e de o ignoranta enciclopedica”, Stanislaw Lec, ca tot ne-a casapit Polonia! ) supervizeaza selectia la nationala ! Secundul Badea vine in biroul maestrului si il anunta “il chemam pe fotbalagiul Cutare! ” . De la inaltimea eruditiei sale, Vochin isi da pretiosul accept, iar Daum semneaza, ca pe teuton il intereseaza salariul, nu jucatorii.

Convocari facute din ratiuni electorale. Antrenorii de la nationalele de juniori sint niste lautari angajati sa execute comenzile lui Vochin si sa “implementeze” strategia neopropagandistului Ciuli Burli. Selectia nu se face pe baza de valoare, ci pe baza de harta. Exemplu concret! Balaj, contracandidatul lui Ciurli Burli, e din Baia Mare si controleaza, teoretic, zona, pe palier fotbalistic. Ferefistii au convocat la un lot de juniori doi pustani de la Electrica Baia Mare. Unul poate ca merita, a inscris multe goluri in campionat, dar neoactivistii au chemat inca unul, ca sa tina minte si conducatorii clubului Electrica Baia Mare ca, in mandatul lui Ciurli Burli, au avut doi baieti la o nationala mica. Acest captatio benevolentiae al FRF i-ar determina, probabil, sa-l voteze, la anul, pe prodigiosul Ciurli Burli.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!