Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » La Circul Bucuresti dresura merge mai departe

La Circul Bucuresti dresura merge mai departe

Autor:

Madam Firea zice ca s-a interzis dresura la Circ. S-avem pardon, dar sunteti primar al Capitalei degeaba, doamna Firea! Cum sa se interzica dresura la circ, din moment ce pista de biciclete de pe Calea Victoriei e – culmea!- tot pe Calea Victoriei?

 

Cu dresura sau fara dresura, Circul Bucuresti merge mai departe, pe toate palierele. La PNL, de pilda, e presedinte Raluca Turcan. Daca n-as stima-o pe doamna Turcan si nu i-as adora pe liberali, as scrie ca patachina pe catalige ii va face sa castige.

Circul Bucuresti are si clovni, care dau reprezentatii duminica, pe Magheru, dupa ce se antreneaza sambata in manejul din Centrul Vechi. Sunt tineri, frumosi si liberi sa nareze ce vor si pe unde vor. In conditiile in care verbul “a nara” vine de la nara. Numarul lor favorit e pantomima de-a libertatea, in aplauzele oengistilor. Un asemenea ONG se numeste – aleg la intamplare, desigur – Freedom House. In traducere “Casa Libertatii”. Nu vi se pare minunat ca organizatia “Casa Libertatii” vrea sa tina oamenii la puscarie? Bufonii din Centrul Vechi sunt impotriva gratierii pentru ca “prioritare sunt Sanatatea si Scoala”. Micilor tortionari, daca sunteti interesati de Sanatate, nu mai trageti pe nas! Daca va freaca grija de scoli, invatati sa puneti cratimele, pe Facebook!

Dar adevaratele vedete ale circului sunt acrobatii si magicienii. Fiind matematician, Nicusor Dan evolueaza la trapezul anticoruptiei. Si face salturi mortale. Isi acuza adversarii politici ca sunt hoti, dar explica evaziv finantarile USB si USR din campaniile electorale. Oare organele statului sunt plase si lonje de siguranta pentru Nicusor Dan? Cel mai obraznic din circ e iluzionistul Iohannis. Si-a cumparat sase case din meditatii, dar Directia Fiscala Sibiu nu a gasit nicio taxa achitata de sasul elocvent ca un Trabant pentru aceste venituri. Magicianul Iohannis e profesor de fizica. Asa ca asta nu-i evaziune. In fizica se cheama evaporare.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!