Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Klaus si Carmen, profesori in tara fruntasa la abandon scolar

Klaus si Carmen, profesori in tara fruntasa la abandon scolar

Autor:

Exista cateva posturi de radio unde muzica se mariaza cu versurile si nu zbiara acolo Rammstein si alti satanisti belciugati. Un astfel de post e Magic FM. Asculti in masina ABBA, BZN, plus italieni si francezi din anii ’70 – ’80.

 

Din pacate, intre Lucio Dalla si Patty Pravo trebuie sa vorbeasca si tot felul de DJ sau cum se mai cheama acum mahnitii aia. Ieri dimineata, unul dintre ei a spus ca a fost aglomeratie la Targul de Carte, dar el ar fi stat o zi intreaga la coada, daca ar fi primit o carte “cu autograf” de la Michelle Obama. In primul rand ca se spune “o carte cu dedicatie”, pentru ca autografe dau cantaciosii. Dar nu asta-i principala dauna culturala. Hiba majora e ca un baiat care lucreaza la un post pentru oameni asezati poate sa aiba asemenea vise erotico – intelectuale, ca gusturi literare nu le pot considera. Atunci as sta si eu o zi intreaga la coada, ca sa-mi dea “un autograf” Carmen Iohannis. Probabil ca mi-ar scrie cateva randuri pline de caldura, pe o cutie de pantofi. Acum pe bune, Miss Mamaia fara nepoti nici nu stie unde lucreaza sotul ei. Sasul elocvent ca un Trabant a fost trimis de Merkel in domiciliu fortat la Bucuresti, iar Carmen isi imagineaza ca Iohannis e primar la Milano. Fata de cojocar se crede Donatella Versace, desi, potrivit cartii de munca, e profesoara de engleza. Acum devin serios. Nu va speriati, nu e o chestie de durata! Ca nevasta de presedinte si profesoara, Carmen chiar avea sansa sa demareze campanii pentru scoala romaneasca. Stand minimum cinci ani la Cotroceni, spre deosebire de ministri, care au devenit niste zilieri (imediat ma voi ocupa si de dragnezul amfibiu si vascos), profesorii Carmen si Klaus Iohannis ar fi putut face pentru invatamantul romanesc cat Gheorghe Lazar si Spiru Haret la un loc. Invatamantul era tema familiei de profesori Iohannis, nicidecum anticoruptia, ca nu sunt Carmen si Klaus in masura sa aiba pareri despre anticoruptie. Cu Klaus dormind la Cotroceni si Carmen izmenindu-se la croitoreasa, invatamantul s-a ruinat. In fiecare an, 30.000 – 40.000 de copii se lasa de scoala, in clasa a doua, a treia sau a saptea. Sub profesorii Klaus si Carmen, Romania a ajuns fruntasa in U.E. la abandonul scolar.

De departe cel mai bun in domeniul educatiei este Soros. Si are rezultate. Gratie generosului profesor Soros, cei care luptau impotriva represiunii sexuale o aplica acum in sens invers. O alta realizare a lui Soros este transformarea Romaniei intr-o tara care gazduieste Olimpiada de Iarna in fiecare an. Pe vremea mea, Olimpiada era in anii bisecti. Soros a facut-o si in 2017, si in 2018, iar acum o pregateste pe cea din 2019. Toata vara, sorosistii au organizat o singura competitie in Piata Victoriei, pe 10 August. Nu le place lor vremea insorita, asta e. Banuiesc ca Soros are o smecherie de Black Friday, cu echipamente de schi, desi ar fi iesit mai ieftin in iulie, cu slipuri.

Am ramas dator cu Dragnea. In secolul trecut, se zicea ca pesedistii (pedeseristii) sunt corupti, iar cederistii sunt prosti. Despre pesedistii lui Dragnea se zice ca sunt si corupti, si prosti.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!