Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Iohannis, nu mai umbla cu Piramida vopsita!

Iohannis, nu mai umbla cu Piramida vopsita!

Autor:

“Societatea nu mai tolereaza coruptia sau compromisul”. Asa au scartait, ieri, balamalele sifonierului Iohannis, la un simpozion al binomului Presedintie – DNA.

 

Sasul elocvent ca un Trabant a pierdut, in justitie, o casa-magaoaie, un cub urias vopsit ca un lupanar, din centrul Sibiului. Presa obedienta Presedintiei s-a grabit sa avertizeze ca a fost un proces civil, ca Iohannis nu-i penal. Nu m-ar fi interesat Piramida vopsita a lui Klaus, daca Werner nu si-ar misca falcile de mamut cu proverbiala viteza de melc si n-ar iradia aproape zilnic Romania cu imprecatia “penalii, penalii, penalii, penalii!”. Asta-i mamutul radioactiv, nu cel de la Muzeul de Geologie, draga Tolontane!

Si acum sa ne intoarcem la citatul “societatea nu mai tolereaza coruptia sau compromisul”. Societatea e intimidata economic, dar trecem. Sa vedem care-i treaba cu Piramida rosie a lui Iohannis. Vreo 500.000 de euro luati din chirie. Doua testamente false. O adeverinta smenuita la Primarie. 13 apartamente din care au fost dati afara fostii locatari. O librarie dezafectata. Da, Libraria Mihai Eminescu, de unde cartile au fost evacuate pe 15 ianuarie 2001. De ziua lui Eminescu. Ravasitoarea Miss Mamaia fara nepoti, Carmen Iohannis, e cadru didactic. E filolog. Asa ca-l pretuieste pe Eminescu. Sub forma de bancnota. Fiica vanzatorului de blanuri de nutrie s-a maritat cu negustorul de piei de closca. Daca Iohannis ramanea primar la Sibiu, cred ca tablourile de Rubens si Tizian ajungeau tot pe trotuar, amestecate printre cartile din Libraria Eminescu, fiindca si Muzeul Brukenthal e proprietatea lui Werner.

Protesteaza, Iohannis, protesteaza! Rezisti, rezisti! Fa o pancarta cu “dati-mi casa inapoi!”. Si pune-ti un cort in Piata Victoriei, ca oricum sasii sunt considerati nomazii Germaniei!    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!