Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Iohannis la sedinta de Guvern si Coldea presedinte la USR

Iohannis la sedinta de Guvern si Coldea presedinte la USR

Autor:

Suparat ca eclatanta sa nevasta, Miss Mamaia fara nepoti, n-a fost invitata sa-si etaleze bluzitele cu maneca scurta si jabou transparent la investirea lui Trump, Iohannis s-a dus neinvitat la sedinta de Guvern. E legal? E legal.

 

Acolo, sasul elocvent ca un Trabant s-a dezlantuit impotriva coruptiei. Este Iohannis un exemplu de cinste? Esteeeeeeeeee! Un primar care si-a luat sase case din meditatii mi se pare omul potrivit pentru o asemenea misiune. Profesorului de fizica ii era teama ca Guvernul sa nu schimbe Legea lui Arhimede. Un primar scufundat intr-un lichid (paraul Cibin) este impins de catre lichid, de jos in sus (de la primarie la presedintie), cu o forta egala cu greutatea volumului (sase case) dislocat de catre primar.

Daca Iohannis s-a infipt la sedinta Guvernului, are si Coldea toate datele sa fie sef al USR. Meritocratie pana la capat! Gratioasa si priceputa Alina Mungiu a spus ca USR ar fi partidul sustinut de SRI. E dreptul purtatoarei de coeficienti (inteligenta, colesterol) ridicati sa considere asta? E dreptul ei. Nicusor Dan s-a ilustrat ca un poet al cifrelor si ca om al pacii. O fi cazut la pace si cu dezvoltatorii imobiliari carora le contesta proiectele urbanistice? Nu cred, nu cred, nu cred deloc. Oricum, USR trebuie condusa de un profesionist. Sa vina Coldea, ca sa-i invete pe pionierii de la mitingurile USR si pe neoutecistii USR din Parlament niste strategii demne de “campul tactic”! Deocamdata, zurliii frumosi si liberi stiu doua lozinci. Doua, doua sunt toate! “Coruptia ucide” si “vin rusii”! Ca sa fim patrioti si sa le aratam rusilor ca la noi e democratie, ar fi bine sa nu-i mai arestam doar pe patronii romani. Ia sa trimitem noi organele de control la multinationale si la ONG-uri! De ce sa-i jignim cu favoruri pe corporatisti si pe tragatorii pe nas din Centrul Vechi? Ei nu sunt pomanagii, ei sunt capitalisti, ei vor concurenta loiala. In mod foarte loial, s-ar cuveni sa informam si poporasul ca ONG-urile reprezinta aspiratoare de bani publici si ca delimitarea “nonguvernamental” indica tocmai apartenenta.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!