Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » In 2018 FRF va avea un presedinte foarte reusit

In 2018 FRF va avea un presedinte foarte reusit

Autor:

Dupa Adunarea Generala (Plenara, Congresul) a FRF, multi ziaristi cu nerv l-au mascarit pe Ciurli Burli. Eu am parolat subiectul, fiindca n-am mai babardit la posta din tinerete. Oricum, felicitari, nepoteilor! Ca sa citez din clasici, unde culegeti voi surcele, eu am taiat copaci.

 

Primul meu articol impotriva creaturii scoase din laboratoarele Sistemului l-am scris pe 6 aprilie 2014, cand voi va antrenati instinctul de conservare, si incepea asa: “FRF e in situatia Frantei din 1871, cand au navalit closarzii in Luvru si au vrut sa dea foc tablourilor semnate de mari maestri”.

Printre alte jenibilitati emanate, la Adunarea Generala, in limba de rumegus corporatist, Ciurli Burli ne-a mitraliat urechile cu “interventionismul’, pretinzand ca LPF sa dea bani ligilor inferioare. Pe urma, uzurpatorul de la Stefan Gheorghiu de tip nou a incercat sa ne impuna sa “terminati cu talibanismul potrivit caruia fotbalul apartine fotbalistilor !”. Asa a zis si viermele cand a intrat in ionatan, asa au procedat si comunistii cand au violat Romania, cooperatizand agricultura. Dupa mintea lui Ciurli Burli, Steaua ’86 ar fi trebuit sa imparta meritele si banii cu Avantul Prabusirea. Talibanism inseamna mancurtizare (iute,iute, la Google, Ciurli Burli, ca aia e singura ta lectura !) si egalitarism. Exact pe schema asta de C.A.P. au cotropit golanii din sate, in anii ’50, gospodariile oamenilor care-si facusera averile din tata in fiu. Strofocandu-se sa usureze Liga 1 de bani si sa imparta drepturile de televiziune submediocrilor si veleitarilor, conducatorii federatiei si sclavetii din Adunarea Generala au degenerat in faza de paduchi care ti se urca in freza si se cred stapanii capului tau.

Talibanism, Ciurli Burli, talibanism ? Ignorantule ingrat, talibanism inseamna, printre altele, sa piarda Romania, din cauza ta, un post de vicepresedinte al UEFA, pentru ca asa cereau neopropaganda si comandamentele vremii, sa sabotezi fotbalul!

Am si o veste buna, Ciurli Burli! In 2018 vei fi ales pentru prima data – in 2014 ai venit in urma unui seism programat – presedinte al FRF. In primul rand pentru ca te-ai imprietenit – pe cale naturala, va asemanati, va adunati – cu “secaturile entuziaste”(N. Iorga) de la Congresul FRF. Pretul prieteniei a constat intr-un bax de bere proasta trimis delegatilor “pe camera” de hotel si trei mingi sau sapte jambiere. Plus doua milioane de euro, fonduri europene, pe care le-ai promis flamanzilor din comune si sate – “va fac teren, va fac stadion!” – desi nu ti-ar fi ajuns nici doua miliarde ca sa-i rezolvi pe toti. In al doilea rand, vei castiga pentru ca opozitia e o rusine. La colocviile domnilor care te contesta, mai mult la telefon decat public, participa si un anume Negut, fostul sef de campanie al lui Gica Popescu, in 2014. Cand Popescu era la inchisoare, versatilul caruia nu-i stiu prenumele si nu regret te-a elogiat, Ciurli, te-a elogiat in “Jurnalul de Dambovita”! Pe urma, Negut a facut cu FRF indigesta campanie “Eu sunt 12!”. Stiu, Negut, stiu, esti un profesionist, astea sunt ratiuni de marketing, de trailailai corporatist, de hai, lasa-ne ! Ia fii tu 12 in alta parte, fii 12 cu panaramezii de la stirile sportivo – cantacioase difuzate la PRO TV, fii 12 cu aia, pentru ca ” ei sunt listati la bursa!”. Sa vezi ce te listez eu pe tine, caraghiosule ! Dispari!

Bravo, Ciurli Burli, bravo! E prima data cand te felicit sincer, cu tot dezgustul aferent ! Vei fi presedinte si din 2018 incolo!    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!