Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Haideti sa punem un presedinte adevarat la FRF!

Haideti sa punem un presedinte adevarat la FRF!

Autor:

Saptamana asta, Hagi, Andone si Piturca, fotbalisti care au castigat Cupe Europene si au jucat la Campionate Mondiale, l-au caracterizat perfect pe prescolarul de la minifotbal, care a fost infiltrat la conducerea FRF.

 

Asa, si? Campionii se revolta, politrucii conduc, iar presa si opinia publica inghit propaganda si sunt mute cand trebuie sa ia atitudine, dar vocifereaza cand sunt intoxicate. Pamfil Seicaru a avut dreptate: “prostia omeneasca se manifesta prin opinia publica”. Dar ce face lumea fotbalului cand Hagi, Piturca si Andone spun adevarul? Lumea fotbalului e santajabila sau vrea sa se puna bine cu sefii vremelnici. In traducere, lumea fotbalului e cacacioasa. Intr-o tara in care ti se pune o eticheta si o tarasti dupa tine 14 vieti, lumea fotbalului e suspecta prin definitie. Iar eticheta e, intr-o oarecare masura, nedreapta. Si inainte de cutremurul din 4 martie 2014 – cand au fost sacrificati 8 oameni ca sa se dea satisfactie opiniei publice care striga, la meciul cu Argentina, “8 puscariasi asteapta un Nas” – se intamplau ciudatenii. Dar apartineau unor persoane care se pricepeau la fotbal si produceau pentru fotbal. Astazi, ciudateniile sunt comise de niste veleitari trimisi sa destructureze fotbalul. Singurii care pot razui eticheta de “lume suspecta prin definitie” sunt fostii mari fotbalisti. Experimentul cu abtibilduri neouteciste a dat faliment si a fost mai nociv decat Cooperativa, care s-a dislocat, incepand cu 2004-2005.

Gata, gata! Repet a o suta oara! Cei care l-au parasutat in fotbal pe Ciurli Burli au obligatia sa-l retraga. Unii dintre promotorii lui au fost ei insisi retrasi, dar si-au uitat podoaba la FRF. Sigur, n-au disparut toti. Mentorul lui Ciurli Burli, Vasile Dincu, a fost descris perfect de Basescu, la Romania TV. Nu l-am mai votat din 2004 pe marinarul care se mira, azi, ca e hartuit de sistemul creat chiar de el, dar aici ii dau dreptate. Citez cu aproximatie: “Vasile Dincu poate sa vorbeasca 4 ore la televizor fara sa spuna nimic si pe urma pleaca acasa multumit, inchipuindu-si ca si-a facut datoria”. Pe sistemul “moara stricata” lucreaza si conducerea FRF. Toaca, toaca, toaca tot ce a gasit in magazie, dar saci cu materie prima nu aduce. In schimb, refuza marfa lui Hagi, ca sa-l saboteze pe singurul om din fotbalul romanesc care produce.


3 comentarii to Haideti sa punem un presedinte adevarat la FRF!

  1. Ardeleanu

    Multumesc de articol, le apreciez si le citesc cu multa placere.

  2. cimino

    maestre daca vine HAGI nu o sa fie sabotat in continuare de jegurile politice?

  3. jiji

    pai atunci sa schimbam si presedintele tari si primul ministru si deputatii si senatorii si chiar si pa tine ,cind vrea muschii nostri ,nu mai respectam nici o lege ,o vraiste totala;pe asta tot oamenii din fotbal l-au ales,de ce nu a candidat si rejele ,falcosu sau satana?Asa ca las-o mai moale mestere ca iar macaie.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-09-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!